A3 Haber

Yolcusu kalp krizi geçiren uçak Edremit’e indi

Yolcusu kalp krizi geçiren uçak Edremit’e indi

Yolcusu kalp krizi geçiren uçak Edremit’e indi
Eylül 14
22:11 2021

Almanya’nın başkenti Berlin’den İzmir’e giden uçağın yolcusu havada kalp krizi geçirdi. Uçuş ekibi, uçağı Edremit ilçesinde bulunan Balıkesir Koca Seyit Havalimanı’na indirdi. Ambulans ile hastaneye kaldırılan yolcu hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre Berlin’den İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na tarifeli sefer yapan SunExperss Havayolları’na ait Boeing 737-800 tipi yolcu uçağı, Türk hava sahasına girdiği sırada yolculardan Serpil E. rahatsızlandı.

Kalp krizi geçirdiği tahmin edilen yolcu için pilotlar uçuş güzergahına en yakın havalimanı olan Balıkesir – Koca Seyit Havalimanı ile telsiz bağlantısı kurdu. Zorunlu iniş için izin isteyen uçaktaki yolcu için apronda ambulans bekletildi. Uçağın alana inmesinin ardından sağlık ekipleri ilk müdahaleyi uçak içinde yaptı.

Serpil E., daha sonra apronda bekleyen ambulans ile Edremit Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yoğun bakım ünitesine alınan Serpil E., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Uçak daha sonra yolcuları ile birlikte Edremit’ten son varış noktası olan İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na gitmek üzere havalandı. (ANKA)

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER