A3 Haber

Şahsiyet’in Meksika uyarlamasının ilk fragmanı yayınladı

Şahsiyet’in Meksika uyarlamasının ilk fragmanı yayınladı

Şahsiyet’in Meksika uyarlamasının ilk fragmanı yayınladı
Eylül 16
11:42 2021

Ay Yapım dizisi Şahsiyet’in Meksika uyarlamasının tanıtımı paylaşıldı. Viacom International Studios ve Ay Yapım ortak yapımcılığında çekilen “Asesino Del Olvido” Ekim’de HBO Max’te yayınlanacak.

“Şahsiyet” dizisinin Meksika yapımı uyarlaması “Asesino Del Olvido”, Ekim ayında HBO Max’te izleyicilerle buluşacak. “Şahsiyet”in senaryo yazarı Hakan Günday ve yönetmeni Onur Saylak’ın da uyarlamasına katkıda bulunduğu 10 bölümlük dizinin tüm Amerika ve İspanya dışındaki ülkeler için distribütörlüğünü ise Madd Entertainment üstlenecek.

Uluslararası Emmy ödülü sahibi, Türkiye’de de “El Chapo” dizisiyle bilinen Meksikalı yönetmen Ernesto Contreras ve Jorge Michel Grau tarafından çekilen dizi, Alzheimer teşhisi konan Pascual León’un (Alcázar) geçmişte yaşanan bir suçun peşine düşmesi ve bu esnada gizemli ölümlerin faillerini araştıran Jimena (Gaitan) ile yollarının kesişmesini anlatacak.

Dizinin başrollerinde, ödüllü oyuncu Damián Alcázar ve Türkiye’de Narcos dizisinde canlandırdığı Tata Escobar karakteriyle bilinen oyuncu Paulina Gaitán yer alıyor.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER