Site icon A3 Haber

Akşener’den net mesaj: Cumhurbaşkanı adayı değilim, ben başbakan olacağım

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, katıldığı canlı yayında Cumhurbaşkanı adaylığıyla ilgili net konuştu. Akşener, “Ben sayın Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı ile ilgili yaptığı tarife yüzde yüz katılıyorum. Ben Cumhurbaşkanı adayı değilim. Bunu net bir şekilde söylüyorum. Kendi adıma bunu söylüyorum. Ama kim aday olacak kısmında seçilecek, kazanacak bir adayla ve Cumhurbaşkanlığını devam ettirecek bir adayla devam edeceğiz. Ben başbakanlığa adayım” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Halk TV’de soruları yanıtladı. Merkez Bankası’nın faiz indirimi kararını beklediklerini belirten Akşener, şöyle konuştu:

“Erdoğan işbaşında olduğu sürece herkes terörist olmayı tadacak” 

Erdoğan’ın marketlere yönelik operasyon yapılacağı yönündeki açıklamalarını değerlendiren Akşener, “Bu ülkede Sayın Erdoğan, bu sistemle iş başında kaldığı süre içerisinde her ölümlü, her canlı, herkes bir defa terörist olmayı tadacaktır” diyerek şöyle devam etti:

“Siz suçlusunuz” 

“Başbakanlığa adayım” 

Meral Akşener, Cumhurbaşkanı adaylığıyla ilgili net konuştu. Akşener, “Ben sayın Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı ile ilgili yaptığı tarife yüzde yüz katılıyorum. Ben Cumhurbaşkanı adayı değilim. Bunu net bir şekilde söylüyorum. Kendi adıma bunu söylüyorum. Ama kim aday olacak kısmında seçilecek, kazanacak bir adayla ve Cumhurbaşkanlığını devam ettirecek bir adayla devam edeceğiz. Ben başbakanlığa adayım” dedi.

Erdoğan ve Bahçeli’ye seslendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye seslenen Akşener, şunları söyledi:

Exit mobile version