A3 Haber

Sedat Peker’den Yılmaz Özdil’e: Çocuğum olursa adınızı koyacağım

Sedat Peker’den Yılmaz Özdil’e: Çocuğum olursa adınızı koyacağım

Sedat Peker’den Yılmaz Özdil’e: Çocuğum olursa adınızı koyacağım
Eylül 30
19:14 2021

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Yılmaz Özdil’in “Sedat Peker’in açıklamalarına gazetecilik faaliyeti değil diyen gazetecilerin, yazıişlerini filan boşver, matbaada paspas yapması bile sakıncalıdır…” sözlerine yanıt verdi. Peker, Özdil’e “Size sözüm olsun, bir oğlum daha olursa ad olarak kendisine sizin isminizi vereceğim” dedi.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker‘in sosyal medya paylaşımlarını yapan gazeteci Erk Acarer’e, Medya Ombudsmanı Faruk Bildirici tepki göstermişti.

Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil de “Sedat Peker’in açıklamalarına gazetecilik faaliyeti değil diyen gazetecilerin, yazı işlerini filan boşver, matbaada paspas yapması bile sakıncalıdır…” demişti.

Sedat Peker, bunun üzerine sosyal medya hesabından bugün Yılmaz Özdil ile ilgili bir paylaşım yaptı. Peker, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Yılmaz Ağabey, artık şundan eminim ki siz tanıdığınız olmasa da haksızlığa uğramış hiç kimseyi asla yalnız bırakmazsınız. Size sözüm olsun, bir oğlum daha olursa ad olarak kendisine sizin isminizi vereceğim. Bu isim size yakıştığı gibi inşallah ona da yakışır” ifadelerine yer verdi.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER