Site icon A3 Haber

Cami manzaralı alkol paylaşımı yapan bir kişiye gözaltı!

Zonguldak’ta cami manzaralı paylaşıma alkol ile ilgili sözler yazan kişi, tepkiler üzerine paylaşımını kaldırarak paylaşımın yanlış yorumlara neden olduğunu belirtti. Tepkilerin ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım daha yapan kişi, ifadesini almak üzere jandarmanın geldiğini belirterek helallik istedi.

Zonguldak’ta mağara turizmi için çalışmalar yapan Engin Z., dün akşam sosyal medya hesabından Uzunmehmet Camii’nin de yer aldığı bir fotoğraf paylaştı. Zaman, paylaşımına “Çok içki içmem ama bu manzara karşısında bir büyük ile ağzımı çalkalar, ikinci büyük ile çakır keyif olup beş rekat keyif yaparım” notunu yazdı.

Gelen tepkiler üzerine yeni bir paylaşım yaparak fotoğrafı kaldırdığını duyuran Engin Z., “Dün akşamki manzara paylaşımını yanlış yorumlara neden olduğu için kaldırdım. Bundan sonra ahmaklar için daha açıklayıcı yazacağım” ifadelerine yer verdi.

Hakkında suç duyurusunda bulunulan Engin Z., bir süre sonra bir paylaşım daha yaparak, “Teşekkürler Zonguldak jandarma ifademi almak için geldi. Hakkınızı helal edin” dedi. Paylaşımı nedeniyle Engin Zaman hakkında soruşturma başlatıldığı ve jandarmadaki ifadesinin sürdüğü öğrenildi.

AKP Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar da Engin Zaman’ın paylaşımına tepki göstererek sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu:

Exit mobile version