Site icon A3 Haber

Kağıt toplayıcılarına operasyon: Tuzla Geri Gönderme Merkezi’ne sevk edildiler

ATASEHIR'DE POLIS VE BELEDIYE EKIPLERI, ULKEYE KACAK YOLLARLA GIRDIGI BELIRLENEN KAGIT TOPLAYICILARINA YONELIK OPERASYON DUZENLENDI. OPERASYONDA COK SAYIDA KISI GOZALTINA ALINARAK TUZLA GOCMEN TOPLAMA MERKEZI'NE GOTURULDU.(FOTO: CAGRI CALISKAN / ISTANBUL DHA)

İstanbul Ataşehir’de polis ve belediye ekipleri, ülkeye kaçak yollarla girdiği belirlenen kağıt toplayıcılarına yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alınarak Tuzla Göçmen Toplama Merkezi’ne götürüldü.

Ataşehir’de ülkeye kaçak yollarla girdiği belirlenen kağıt toplayıcılarına yönelik 49 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda çok sayıda yabancı uyruklu kağıt toplayıcı gözaltına alındı. İş makinelerinin de kullanıldığı operasyonda kağıt toplanılan alanlar yıkılarak arama yapıldı. Aramalar sonucunda çekçek arabaları ve diğer malzemelere belediye ekipleri tarafından el konuldu. Gözaltına alınanlar üst aramaları ve kimlik tespitinin ardından otobüs ve minibüslere bindirilerek Tuzla Göçmen Toplama Merkezi’ne götürüldü. İşlemleri tamamlanan mültecilerin sınır dışı edileceği öğrenildi. Yapılan aramalarda bir adet ruhsatsız tabanca ve pompalı tüfek ele geçirildi. (DHA)

Exit mobile version