A3 Haber

AKP yöneticisi: “Cumhurbaşkanımız, Kılıçdaroğlu’nun Akşener’i harcadığını düşünüyor”

AKP yöneticisi: “Cumhurbaşkanımız, Kılıçdaroğlu’nun Akşener’i harcadığını düşünüyor”

AKP yöneticisi: “Cumhurbaşkanımız, Kılıçdaroğlu’nun Akşener’i harcadığını düşünüyor”
Ekim 07
09:05 2021

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, AKP’lilere “Erdoğan’ın Akşener’i hedef almasını sorduğu” yazısında, parti yöneticilerinin “Sayın Cumhurbaşkanımız, Kılıçdaroğlu’nun, HDP ile işbirliği yaparak Meral Akşener’i harcadığını düşünüyor” dediğini aktardı.

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Erdoğan’ın grup toplantısında İyi Parti lideri Meral Akşener’i hedef almasına ilişkin olarak bir yazı kaleme aldı.

AKP yöneticileriyle görüşen Selvi, “Hanımefendi dedi. İsmini vermedi. Kırıcı olmadı. Ama hedef aldı” diyerek şu ifadeleri kullandı:

Erdoğan’ın, Akşener’i neden hedef aldığını sorduğumda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, “Siyasi hakikate çağırdı” dedi. Bir başka AK Parti yöneticisi ise, Erdoğan’ın, grup konuşmasında yer alan “HDP tarafı, hanımefendinin cumhurbaşkanlığı adaylığını asla kabul etmeyeceğini zaten açıklamıştır. Yani bir anlamda HDP Milet İttifakı’ndaki gizli ortaklık hakkını kullanarak bu hanımefendiyi veto etmiştir” sözlerinin altını çizdikten sonra, “Sayın Cumhurbaşkanımız, Kılıçdaroğlu’nun, HDP ile işbirliği yaparak Meral Akşener’i harcadığını düşünüyor” yorumunu yaptı.
1- Kılıçdaroğlu’nu HDP’nin vesayeti altına girmekle suçladı.
2- Kılıçdaroğlu’nun HDP ile ittifak yaparak Akşener’i tasfiye etmeye çalıştığını ima etti.
Belli ki Erdoğan, HDP ile işbirliğini muhalefetin yumuşak karnı olarak görüyor. Millet İttifakı’nı HDP-PKK üzerinden sıkıştıracak. Akşener’e ise HDP üzerinden “Gel, gel” yapıyor. Peki, Akşener gelir mi? Sanmam…

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER