A3 Haber

Aşı karşıtlarının üçüncü mitingi İzmir’de

Aşı karşıtlarının üçüncü mitingi İzmir’de

Aşı karşıtlarının üçüncü mitingi İzmir’de
Ekim 09
11:49 2021

Aşı karşıtlarının “Büyük Uyanış” adı altında oluşturduğu hareket, İstanbul ve Ankara’nın ardından İzmir’de de miting yapacaklarını duyurdu. Mitingin 17 Ekim Pazar günü Gündoğdu Meydanı’nda yapılacağı ve farklı illerden gelmek isteyenler için araç kaldırılacağı açıklandı.

Aşı karşıtlarının kurduğu “Büyük Uyanış Hareketi Platformu” İstanbul ve Ankara’nın ardından İzmir’de de miting düzenleyeceklerini duyurdu. Platformun sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamaya göre mitingin 17 Ekim Pazar Günü saat 15.00’te Gündoğdu Meydanı’nda yapılacağı bildirildi.

Açıklamada, “Güzel İzmir! Kurtuluş Savaşı’nın ateşinin yandığı İzmir! Yeniden Kurtuluş ateşini yakmaya hazır mısın? Büyük Uyanış İzmir Mitingi Geliyor” denildi. Ayrıca Bursa, İstanbul gibi birçok ilden İzmir’e gelmek isteyenler için araç kaldırılacağı da belirtildi.

Aşı karşıtlarının 11 Eylül’de İstanbul’da yaptığı miting İstanbul Valiliği ile Maltepe Kaymakamlığı’nı karşı karşıya getirmişti. Valiliğin izin verdiği mitinge kaymakamlık karşı çıkmış, tartışmalara rağmen aşı karşıtları Maltepe’de bir araya gelmişti. Mitingden dört gün sonra Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı Mülki, Derince Kaymakamlığı’na tayin edilmişti.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER