A3 Haber

“Lions-Cartel” suç örgütünün lideri Bahçelievler’de otelde yakalandı

“Lions-Cartel” suç örgütünün lideri Bahçelievler’de otelde yakalandı

“Lions-Cartel” suç örgütünün lideri Bahçelievler’de otelde yakalandı
Ekim 09
11:54 2021

Uyuşturucu ve organize suç çetesi “Lions-Cartel”in Afganistan uyruklu lideri Sergen Ahmedi Bahçelievler’de gözaltına alındı.

Almanya’da 30’dan fazla suça karıştığı belirtilen “Lions-Cartel” isimli uyuşturucu ve organize suç örgütü lideri Afganistan uyruklu Sergen Ahmedi ve örgüt üyesi oldukları açıklanan 4 kişi Bahçelievler’de bir otele düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Ahmedi’nin sosyal medyada Türkiye’de olduğunu gösteren paylaşımlar yapmasının üzerine, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Sergen Ahmedi’nin Bahçelievler’de bulunan bir otelde kaldığını belirledi.

Ekipler, önceki gün Ahmedi’nin kaldığı otele baskın düzenledi. Ahmedi ve çete üyesi oldukları belirtilen l J.Y., S.V., M.A.D. ve O.M. lobide gözaltına alındı.

DHA’nın haberinde gözaltına alınanların emniyetteki sorgusunun sürdüğü belirtildi.

CHP’li vekil Meclis gündemine taşımıştı

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Ahmadi’nin paylaşımlarını TBMM gündemine taşımıştı.

Almanya’da “Lions-Cartel” olarak bilinen örgütün Türkiye’de çeşitli otellerde toplantılar düzenlediğini belirten Başarır, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya, “Uzun namlulu silahlarla kendi sosyal medya hesabından paylaşım yapan, Almanya’da bir uyuşturucu çetesi lideri olduğu tespit edilen Sanger Ahmadi’nin ülkemizde elini kolunu sallayarak dolaşmasına müsaade mi edilecek” diye sormuştu.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER