A3 Haber

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu: Gündemde bir ittifak konusu yok

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu: Gündemde bir ittifak konusu yok

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu: Gündemde bir ittifak konusu yok
Ekim 10
16:17 2021

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Önceki seçimlerde Millet İttifakı’nın içindeydik. Şu anda görüşüyoruz, konuşuyoruz. Gündemde bir ittifak konusu yok” dedi.

Partisinin 7’nci Olağan İl Kongresi için Tokat’ta bulunan ve bir basın toplantısı düzenleyen Karamollaoğlu, son dönemde gündeme gelen erken seçim tartışmaları, Millet İttifakı’nı cumhurbaşkanı adayı ve ittifak ile ilgili açıklamalarda bulundu.

  • “İttifakların seçim sathı mailine girilmeden ciddi manada konuşulmasının bir faydasının olmadığının kanaatindeyiz.” diyen Karamollaoğlu, şöyle devam etti:
  • “Bütün siyasi parti genel başkanlarını ziyaret ediyorum. Bundan sonra da edeceğim. Seçim ittifaklarının ancak seçim zamanına girildikten sonra ele alınması gerektiğine inanıyoruz. Ama burada son zamanlarda bir zorlama var. Cumhur İttifakı’nın az çok yapısı belli. Bundan sonra da aynı istikamette gelişecek gibi gözüküyor.
  • “İlle de bir ittifak, ille de bir aday belirleme konusu zorlanıyor. Seçimler böyle yapılmaz. Seçimlere böyle hazırlanmaz. Onun için de bu zorlamaların faydası olmayacağı kanaatindeyim.
  • “Siyaseten kendi politikamıza ve hem de ülkemizin geleceği için en uygun gördüğümüz yerde bulunacağız. Bundan önceki seçimlerde Millet İttifakı’nın içindeydik. Şu anda görüşüyoruz, konuşuyoruz. Gündemde bir ittifak konusu yok.”

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER