A3 Haber

Bahçeli konuştu: Ülkücü gençlik, Türk gençliğinin kalp yağıdır

Bahçeli konuştu: Ülkücü gençlik, Türk gençliğinin kalp yağıdır

Bahçeli konuştu: Ülkücü gençlik, Türk gençliğinin kalp yağıdır
Ekim 12
11:21 2021

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yine Millet İttifakı’nı hedef aldı. Bahçeli “Milliyetçi ülkücü gençlik, Türk gençliğinin kalp yağıdır. Bu gençlik bizim baş tacımızdır” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada küresel sömürünün önündeki en büyük engelin Cumhur İttifakı olduğunu söyledi.

Partisinin TBMM’deki grup toplantısında konuşan MHP lideri Bahçeli’nin hedefinde CHP’nin hazırladığı Anayasa taslağı vardı. CHP’nin taslağında ilk dört maddenin değiştirilmesinin planlandığını ifade eden Bahçeli, CHP lideri Kılıçdaroğlu’na “Anayasa’dan Atatürk’ü çıkarmayı düşünüyor musunuz?” diye sordu.

Bahçeli’nin mesajları şöyle:

“Ülkücü gençlik baş tacımız”

  •  Gençlerimizin taleplerini karşılamak, sitem ve şikayetlerini çözümle kesiştirmek siyasetin ana görevidir. Milliyetçi ülkücü gençlik, Türk gençliğinin kalp yağıdır. Bu gençlik bizim baş tacımızdır. Aynı zamanda analarımız, bacılarımız dua, huzur, güven, sevgi, saygı bağlarımızdır. Ana hakkı iman ve insanlık hakkıdır.

“Bu döngü semtimize uğramayacak”

  • Bugün batı dünyasına hakim olan sosyal ve ekonomik mimari, bunun yanında değerler sistemi büyük çapta tatminsizliklere yol açmaktadır. İnsan gün geçtikçe sadece yiyip içen, insani ve vicdani felaketlere sessiz kalan, niçin var olduğunu, neden yaşadığını düşünmeye fırsat bulamayacak şekilde sürüp giden bir felaket döngüsünün içindedir. Bu döngü bizim semtimize uğramayacaktır.

“Milliyetçilik hedef alınıyor”

  •  MHP’ye atılan iftiraların, saldırıların, yaygınlaşan küresel tahammülsüzlüklerin gelişim ve ilerleyiş rotası titizlikle okunduğu takdirde bunların tesadüf olmadığı görülecektir. Milletsiz devlet, devletsiz millet projelerinin önündeki en büyük engel, milli devletler ve güçlü millet oluşumlarıdır. Bu nedenle küresel güçler, milli devletlerdeki yönetim iradesinin millet üstü birliklerle paylaşılmasını uzun süredir dayatmaktadır. Bu paylaşma egemen gücün lehine, mahkum milletin aleyhine gerçekleşecektir. Bu asimetrik yetki aslında milliyetçiliğin yükselmesinin bir dayanağıdır. Bu itibarla küresel aktörler açısından ülkelerdeki yükselen milliyetçiliğin kırılması, dil, din, etnik farklılıkların kaşınması, bunların üzerinden özerk veya fedaral devletler oluşturulması melun bir hedef olarak güncelliğini korumuştur.

“Taşeron siyasetin lekeli temsilcileridir”

  • CHP, HDP, İP, DEVA, Gelecek Partisi ve irili ufaklı zillet partileri tembihli görevli ve taşeron siyasetin lekeli temsilcileridir. Zillet ittifakı, çözülme ve yıkım siparişini bedeli mukabilince almıştır. Egemen güçler kendi yayılmacı emelleri için milliyetçi perspektifle hareket ederken ellerini uzattıkları ülkeler için milliyetçiliği bastırmaya, karalamaya, kötü gösteremeye çalışmak gibi bir ikilimin dibindedir. Ancak maksadı ne olursa olsun küresel sömürünün önündeki en büyük engel milli devlet yapısı ve bu yapının temel taşı olan Milliyetçi hareket ve Cumhur İttifakı’dır.

“İç ve dış işgal cephesi” 

  • Türkiye’nin önünü kesmek, ilerleyişini engellemek için tetikte bekleyen iç ve dış işgal cephesi, milli devletimizi, bekamızı, kimliğimizi, direncimizi sekteye uğratmanın hesabındadır. Milletimizin milli ve manevi mukavemet halkalarını kırınca sonuca ulaşacaklarını, Türkiye’nin milli devlet yapısını harabeye dönüştüreceklerini biliyor, zehir saçıyorlar. İşin özünde oynanan oyunun gizlenecek bir yanı kalmamıştır. Zillet ittifakının kurduğu kumar masasında kartlar açık oynanmaktadır. Bu masada hile vardır, densizlik vardır, dümencilik vardır, dalavere vardır, sahtelik vardır, hiyanetin daniskası vardır.

“Gün aşırı birbirlerini ziyaret ediyorlar” 

  • Zillet ittifakını oluşturan partiler gün aşırı birbirlerini ziyaret ediyorlar, gidip geliyorlar, yoklama yapıyorlar, hava kokluyorlar. Ancak arka kapıda birbirlerine tuzak kuruyorlar. Bir yapmadıkları kısırlı, pastalı altın günleri idi. Zannediyorum onlar da gerçekleşecektir. Ne dedikleri bellidir ne de söyledikleri nettir. Muğlak ifadelerle gürültü ve gündem kirliliğine neden oldukları da alenen meydandadır. Bunlar güçlendirilmiş parlamenter sistem toplantıları için 3. kez bir araya gelmiştir. HDP’yi masa altında tutarak sözde bir uzlaşmaya vardıklarını açıklamıştır. Uzlaşma dürüst ve temiz bir siyaset anlayışıyla vasat bulur. Bunların neresi dürüst, düzgün, temizdir? Uzlaşmak için irade lazımdır.

“HDP’ye muhtaçlar” 

  • Terörist başı Duran Kalkan CHP’yi ikaz ederek diyor ki, HDP’nin çıkışı, bazı CHP’liler tarafından ters yorumlanabilir ama öyle değil. CHP’lilerin önünü kaçtı, irade kazandırdı. Bu bakımdan HDP’ye muhtaçlar. Bir terör örgütü ele başı aziz Atatürk’ün kurduğu partiye ayar veriyor, hizaya getiriyor, aba altından sopa gösteriyor. Buna karşılık bir tek CHP yöneticisi de kalkıp ‘ey katil sen ne diyorsun’ diyemiyor. Buna cesaret edemiyor. Bize gelince yalan yanlış konuşan CHP sözcülerinin ağızlarını bıçak açmıyor, korkuyorlar. İrade ve siyasi ikballerini terör örgütlerine bağlamışlardır çünkü. Bu bir rezalet değil midir? Biz boş yerine mi bunların maskesini indiriyoruz? HDP’yi bölücü söylediğimiz okkalı sözlerin cevabını Kandil’in CHP’si veriyor. Kendileri terör örgütünün boyunduruğuna girmişler haberleri yok!

“İP Başkanı zavallı” 

  • İP Başkanı bu aralar yine il ilçe gezen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı’nı Fatih’e benzetmiş, Kılıçdaroğlu’na çalım atmış, ters köşeye yatırmak için hamle üstünlüğünü kazanmaya çalışmıştır. Bir nevi anılan belediye başkanı, CHP Genel Başkanı muamelesi görmüştür. HDP takviyeli Kılıçdaroğlu da misilleme yaparak, İP Başkanı’nın Cumhurbaşkanı hayalini suya düşürmüş, tufaya getirmiştir. İP Başkanı yeni yönetim sisteminde yer almayan bir göreve mahkûm ve mecbur edilen bir zavallıdır

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER