A3 Haber

Bakan Koca’dan üçüncü doz için TURKOVAC çağrısı

Bakan Koca’dan üçüncü doz için TURKOVAC çağrısı

Bakan Koca’dan üçüncü doz için TURKOVAC çağrısı
Ekim 13
13:49 2021

Faz-3 çalışmaları devam eden TURKOVAC aşısı için çağrıda bulunan Sağlık Bakanı Koca, üçüncü doz aşı için TURKOVAC çağrısında bulundu.

Sağlık Bakanı Koca, “TURKOVAC’ı Türkiye’nin hizmetine sunmaya hazırlanıyoruz. İki doz aşı yaptırmış, Covid-19 geçirmemiş, 18-59 yaş arası sağlıklı herkes bize destek olabilir” dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından, Erciyes Üniversitesi ile Sağlık Bakanlığı Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB) iş birliğiyle geliştirilen koronavirüs aşısı TURKOVAC için gönüllü çağrısında bulundu. Koca, “Turkovac’ta, en az 3 binimiz Turkovac’ı tercih etmeli. Üçüncü dozu tercih ettiğiniz aşıyla olun, Turkovac seri üretime geçsin” dedi.

Bakan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

  • Turkovac’ı Türkiye’nin hizmetine sunmaya hazırlanıyoruz. Daha önce 2 doz aşı yaptırmış, COVID-19 geçirmemiş, 18-59 yaş arası sağlıklı herkes bize destek olabilir. 3. doz aşı tercihi serbest. Ama madem gönüller yerli aşı Turkovac’ta, en az 3 binimiz Turkovac’ı tercih etmeli. Üçüncü dozu tercih ettiğiniz aşıyla olun, Turkovac seri üretime geçsin.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER