A3 Haber

Gelinini öldürüp cesedini parçalara ayıran kayınpeder: Torunlarımı dövüyordu

Gelinini öldürüp cesedini parçalara ayıran kayınpeder: Torunlarımı dövüyordu

Gelinini öldürüp cesedini parçalara ayıran kayınpeder: Torunlarımı dövüyordu
Ekim 13
17:08 2021

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde 65 yaşındaki Fehmi Adsız, tartıştığı Kırgızistan uyruklu gelini 31 yaşındaki Ayat A.’yı bıçaklayarak öldürüp gövdesini parçalara ayırdı. Parçalanan vücudun bir kısmı, evin banyosundaki çöp kovasında ve poşetler halinde otomobilin bagajında bulundu.İfadesinde, gelininin, torunlarını sürekli dövdüğünü bu nedenle cinayeti işlediğini söyleyen Adsız, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Olay saat 21.00 sıralarında Çerkezköy İstasyon Mahallesi Ortanca Sokak üzerindeki bir apartmanda meydana geldi. Fehmi Adsız iddiaya göre evde kimsenin bulunmadığı sırada bilinmeyen nedenle Kırgızistan uyruklu gelini, iki çocuk annesi Ayat A. ile tartıştı. Fehmi Adsız tartışmanın büyümesi üzerine gelini Ayat A.’yı bıçaklayarak öldürdü. Bir süre sonra eve gelen Fehmi Adsız’ın eşi, kanları görüp ne olduğunu sorduğunda kocası gelinlerini öldürdüğünü söyledi. Bunun üzerine durum polise bildirildi.

Polisin evde yaptığı incelemede, öldürülen Ayat A.’nın parçalara ayrılmış vücudunun bir kısmı evin banyosunun çöp kutusunda, bir kısmı da evin önünde park halinde bulunan 01 BH 485 plakalı otomobilin bagajında çöp poşetleri içinde bulundu.

Öldürülen Ayat A.’nın eşinin olay sırasında işte olduğu öğrenildi. Savcı ve polisin incelemesinin ardından vahşice öldürülen kadının cesedinin parçaları otopsi için Çerkezköy Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Polis, Fehmi Adsız’ı gözaltına alırken, olayla ilgili soruşturma başlattı.

“Torunlarımı dövüyordu” iddiası

Oğlu Tolgahan’ın bir tekstil fabrikasında güvenlik görevlisi olduğunu kaydeden emekli Fehmi Adsız, gelininin torunlarını sürekli dövdüğünü, kendilerine de iyi davranmadığı gerekçesiyle aralarında sorun yaşadığını söyledi. Adsız, bu nedenle gelinini defalarca uyardığını, zaman zaman tartışma yaşadıklarını kaydetti.

Fehmi Adsız, bir süre sona eşinden torunlarını gezdirmesini istediğini, kendisinin de gelinin alarak eve döndüğünü ve öldürdüğünü itiraf etti. İfadesinde Fehmi Adsız’ın, “Gelinim, sürekli gözlerimizin önünde torunlarımızı dövüyor ve onlara kötü davranıyordu. Defalarca dövmemesi konusunda uyardım ama ikazlarıma aldırmadı. Bize karşı da olumsuz davranıyor ve aileme dil uzatıyordu. Son zamanlarda iyice haddini aşmış, bize karşı geliyor ve çocuklarını dövüyordu. Yapma dedim, defalarca uyardım ama dinlemedi. Bıçakladıktan sonra kendimi kaybetmişim” dediği bildirildi.

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne soruşturması süren Fehmi Adsız, işlemlerinin tamamlanmasının ardından sıkı güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.  (DHA)

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER