Site icon A3 Haber

AKP Genel Başkan Yardımcısı: İktidarımızda sessiz devrimlerle yaşam kalitesi yükseldi

AKP Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, “20 yıllık iktidarımızda sessiz devrimler yaptığımızı ve bu sessiz devrimlerle birlikte, insanların yaşam kalitesini ne kadar yükselttiğimizi bir kere daha görüyoruz. Sorun yok mu elbette var, sıkıntılar var mı, var. Ama bunları çözecek olan irade de yine bizde var” dedi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, Balıkesir’de hafta sonu düzenlenecek olan AKP İnsan Hakları Başkanlığı 81 İl Teşkilat ve Değerlendirme Marmara Bölge Toplantısı’na katılmak üzere kente geldi.

Usta; Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AKP Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran, Balıkesir Milletvekilleri Mustafa Canbey ve Yavuz Subaşı ile birlikte esnafları ziyaret edip, vatandaşlarla da sohbet etti.

AKP İl Başkanlığı’nda toplantıyla ilgili bilgilendirme yapan ve basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Usta, şunları söyledi:

“Dünya insanlığı için bir umut haline gelmiş durumdayız”

AKP Genel Başkan Yardımcısı Usta, şunları söyledi:

“Sessiz devrimlerle yaşam kalitesi yükseldi”

Yapılan çalışmalarla birlikte sadece Balıkesir için değil, ülke içerisinde insan hakları noktasında inanılmaz başarılar gerçekleştirildiğini açıklayan Usta, şu ifadeleri kullandı:

“Hep kötü haberlerin veya yanlış, yalan haberlerin…”

Cezaevlerine habersiz ziyaretler düzenlediklerini de söyleyen Usta, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

Exit mobile version