A3 Haber

TÜGVA cami içinde basın açıklaması yaptı

TÜGVA cami içinde basın açıklaması yaptı

TÜGVA cami içinde basın açıklaması yaptı
Ekim 17
21:21 2021

Son günlerde tartışmaların odağında olan TÜGVA’nın üyeleri, 81 ilde bugün sabah namazında camiye gitti. Hakkari şubesi ise cami içinde basın açıklaması yaptı.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın yönetiminde olduğu ve devlet içindeki kadrolaşma faaliyetlerinin açığa çıkması nedeniyle son günlerde kamuoyunun tepkisini çeken TÜGVA’nın üyeleri, bugün 81 ilde merkez camilerde sabah namazında buluştu.

Vakıf üyeleri, eş zamanlı olarak cami önlerinde basın açıklaması yaptı. TÜGVA’nın Hakkari temsilciliğinin ise cami içinde basın açıklamasında bulunup fotoğraf verdiği görüldü.

O anların fotoğrafı, “Cehennem olsa gelen göğsümüzde söndürürüz. Bu yol ki Hak yoludur, dönme bilmeyiz, yürürüz; Düşer mi tek taşı sandın harim-i namusun, meğer ki harbe giden son nefer şehit olsun. Şu karşımızdaki mahşer kudursa çıldırsa, denizler ordu bulutlar donanma yağdırsa…” notu ile TÜGVA Hakkari’nin Twitter hesabından paylaşıldı.

TÜGVA, üyelerine 17 Ekim günü sabah namazında buluşma çağrısı yapmıştı. Çağrıda, “Sabah namazına müteakip sosyal medyada vakfımızı hedef alarak atılan iftiralara cevap niteliğinde basın açıklaması gerçekleştirilecektir” denildi.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER