Site icon A3 Haber

İmamoğlu: Benim her gezimden genel başkanımın haberi vardır

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, il gezileriyle ilgili olarak, “İstanbul’un sınırlarının dışına adım mı atmayalım yani? Ne kadar saçma bir bakış açısı; bir. İkincisi; benim her gezimden partimin, Genel Başkanım Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun haberi vardır. Çünkü ben kendisini ararım. Gezilerimle ilgili bilgi veririm. Ne için gittiğimi anlatırım. Kendisinin bu süreçle ilgili, her aşamasından, her adımından haberi vardır. Üçüncüsü; benim gezimin gündemi bellidir” dedi.

Diyarbakır’da kendisinin bilgisi dışında bir miting organize edildiği duyumunu alınca hemen ilgilileri uyardığını ve kararın geri çekildiğini belirten İmamoğlu, konunun CHP Genel Merkezi ile uzaktan yakından ilgisinin bulunmadığını söyledi.

İBB, Bahçeşehir Uğur Eğitim Vakfı ile birlikte Galata’daki Saint Pierre Han’ı restore etmek üzere protokol imzaladı. Protokol imza töreninin ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

İmamoğlu, son dönemde gerçekleştirdiği il gezileri ve bundan aldığı geri dönüşler ile Diyarbakır Darkapı’da yapmak istediği mitingin CHP Genel Merkezi’nin talimatı üzerine iptal edildiği yolundaki iddiasıyla ilgili bir soru üzerine şunları söyledi:

Exit mobile version