A3 Haber

AVM’de saç ve sakalını keserek polisten kaçmaya çalıştı

AVM’de saç ve sakalını keserek polisten kaçmaya çalıştı

AVM’de saç ve sakalını keserek polisten kaçmaya çalıştı
Ekim 23
11:23 2021

İstanbul’da otomobil parçasını çaldıktan sonra bir alışveriş merkezinin içerisine giren M.N.’nin saç ve sakallarını keserek polisten kaçmaya çalıştığı belirlendi.

İstanbul’da park halindeki otomobillerin “hayalet ekran” diye tabir edilen parçalarını çalan hırsız, kaçtığı alışveriş merkezinin koridorunda saç ve sakalını keserek, polisten kaçmaya çalıştı. Ancak güvenlik kamera görüntülerinde eşkalini değiştirdiği fark edilen hırsız yakalandı.

M.N.’nin hırsızlığı gerçekleştirdiği otomobilin sahibinin gelmesi üzerine yakındaki alışveriş merkezi içine kaçtığı belirtildi. Burada bulduğu boş bir koridorda saçlarını ve sakallarını sıfır numaraya kesen, bu sayede tipini değiştiren şüphelinin alışveriş merkezi dışına çıktığı öğrenildi.

Kamera görüntülerindeki eşkalle aranmaya başlanan M.N. bir gün sonra gözaltına alındı. Oto hırsızlık Büro Amirliğinde sorgulanan M.N.’nin 20 Eylül tarihinde Bayrampaşa’da bir otomobili çaldığı ayrıca 3 Eylül ve 20 Eylül tarihlerinde iki ayrı otomobilin Hayalet Ekran olarak tabir edilen parçalarını çaldığı tespit edildi. Şüpheli polisteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. (DHA)

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER