A3 Haber

Erdoğan, grup toplantısında Kılıçdaroğlu’na linç girişiminin videosunu izletti

Erdoğan, grup toplantısında Kılıçdaroğlu’na linç girişiminin videosunu izletti

Erdoğan, grup toplantısında Kılıçdaroğlu’na linç girişiminin videosunu izletti
Ekim 27
15:24 2021

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın, partisinin grup toplantısında izlettiği videoda, “hiçbir ders çıkarmayan” ve “millete hesap verecek” ifadeleri eşliğinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 2019’da Ankara Çubuk’ta uğradığı saldırının görüntüleri yer aldı

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında Kılıçdaroğlu’nu hedef alan konuşmasının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik Ankara Çubuk’taki linç girişiminin görüntüleri verildi. Saldırı anında kullanılan ifadeler ise dikkat çekti.

Yayımlanan videoda Kılıçdaroğlu’nun Çubuk’taki asker cenazesinde daha sonra inek çalmaktan hapis cezası aldığı ortaya çıkan Osman Sarıgün tarafından uğradığı saldırının anları verildi.

Videoda, “11 yıllık mağlubiyetlerden hiçbir ders çıkarmayan” ifadesinin yer aldığı bölümde saldırı anı verildi. Videonun sonunda yine Kılıçdaroğlu hedef alınarak, “Millete hesap verecektir” denildi.

Bu ifadelerin kullanıldığı bölümlerde Kılıçdaroğlu’nun saldırıya uğradığı anlara ait görüntüler yer aldı.

Erdoğan daha önce de İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Rize’de uğradığı saldırıya değinerek, “Gelin hanıma çok ileriye gitmeden bir ders verdiler. Çayeli’nde de gerekeni yaptılar. Trabzon’a geçmeye kalktın, uçağa binip döndün. Daha neler olacak, neler. Bunlar iyi günler. Bu ülkede ahde vefa diye bir şey var. Ahde vefa olmazsa bu millet affetmez” ifadelerini kullanmıştı.

Kılıçdaroğlu’ndan görüntülere yanıt

Kılıçdaroğlu paylaşımında şu ifadeleri kullandı,Şahıs, grup konuşması yapıyor; dakikalarca videolarımı gösteriyor. Sevgili Şahsım, görüyorum ki muhalefet olmayı iyice kabullenmişsin. ‘Oynatalım Uğurcuğum’ siyasetinde sana başarılar diliyorum ifadelerine yer verdi.

İlgili haberler:

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER