A3 Haber

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a: Ne senden, ne senin şürekandan zerre kadar korkum yok

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a: Ne senden, ne senin şürekandan zerre kadar korkum yok

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a: Ne senden, ne senin şürekandan zerre kadar korkum yok
Ekim 27
18:33 2021

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın, partisinin grup toplantısında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 2019’da Ankara Çubuk’ta uğradığı saldırının görüntülerini izletmesine ilişkin Kılıçdaroğlu’ndan yanıt geldi. Kılıçdaroğlu,” Ne senden ne senin şürekandan korkum yok. Sonuna kadar mücadele vereceğim” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

  • “Şahıs bugünkü grup toplantısında uzun uzun benim videolarımı izletmiş, aleni tehditler savurmuş, adeta birilerine ‘Yarım kalan işi bitirin’ talimatı vermiş. İşte burada söylüyorum… Ne senden, ne senin şürekandan zerre kadar korkum yok, sonuna kadar mücadele vereceğim. Bunu bilesin.”

 

 

CHP’den sert tepki

CHP, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın partisinin grup toplantısında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Çubuk’taki linç girişimi görüntülerini izletmesi ile ilgili olarak “AKP Genel Başkanı, bu videoyla azmettiricisi olduğu suçları üstlenmiştir” açıklamasını yaptı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

  • “Bugün, partisinin grup toplantısında, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik linç ve saldırı görüntülerini izleten AKP Genel Başkanı, bu videoyla azmettiricisi olduğu suçları üstlenmiştir. Er meydanından kaçma Erdoğan, geliyor gelmekte olan!”
  • Savaş meydanlarında kurulan Cumhuriyet Halk Partisi, Kuvayi Milliye’nin özüdür. Partimiz de liderimiz de tehditlere boyun eğmez! Bu ahlaksızlığı aynen iade ederiz. Yüreğin yetiyorsa, kendi seçeceğin bir kanalda Genel Başkanımız’ın karşısına çık Recep Tayyip Erdoğan”

 

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER