A3 Haber

Sedat Peker’den Brezilya’daki Türk uçağıyla ilgili tepki: “Devletin namusunu kirlettiler”

Sedat Peker’den Brezilya’daki Türk uçağıyla ilgili tepki: “Devletin namusunu kirlettiler”

Sedat Peker’den Brezilya’daki Türk uçağıyla ilgili tepki: “Devletin namusunu kirlettiler”
Ekim 28
22:57 2021

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda eski cumhurbaşkanlığı uçağının içinde uyuşturucu ele geçirilmesine tepki gösterdi. Peker, “Yakın tarihimiz saygıyla anılacağına fuhuşla ve uyuşturucuyla anılıyor” ifadelerine yer verdi.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, sosyal medya hesabından bir dizi paylaşımda bulundu. Peker paylaşımında, Brezilya’da 1.3 ton kokainin ele geçirildiği, eskiden cumhurbaşkanlığına ait olan uçağı gündeme getirdi.

Peker, Türkiye Devleti Cumhurbaşkanlarının ilk özel uçağı olma özelliğini taşıyan uçağın uyuşturucudan elde edilen gelirler kapsamında Brezilya’ya geçtiğini belirterek “Türk Havacılık Kurumu ve çeşitli müzelerde sergilenen yüzlerce uçak var. Türkiye Devleti Cumhurbaşkanlarının ilk özel uçağı olan uçağımızı da keşke uyuşturucu satıcılarına vereceğinize müzelere kaldırsaydınız” ifadeleriyle tepkisini dile getirdi.

Türk Havacılık Kurumu ve çeşitli müzelerde sergilenen yüzlerce uçak var. Türkiye Devleti Cumhurbaşkanlarının ilk özel uçağı olan uçağımızı da keşke uyuşturucu satıcılarına vereceğinize müzelere kaldırsaydınız. Artık uçak uyuşturucu geliri kapsamında Brezilya Devleti’ne geçti.

“Vallahi devletin namusunu kirlettiler” 

Peker, paylaşımının devamında Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e ait olan Savarona yatına birkaç yıl önce fuhuş operasyonu gerçekleştirildiğini hatırlattı. Peker, “Yakın tarihimiz saygıyla anılacağına fuhuşla ve uyuşturucuyla anılıyor” diyerek şu ifadeleri kullandı:

  • Hep diyorum ya devletin namusunu kirlettiler diye, vallahi devletin namusunu kirlettiler. Gerçi 7-8 yıl kadar önce de Büyük Önder Atatürk’ün yatı Savarona’da fuhuş yapılırken operasyon yapılmıştı. Yakın tarihimiz saygıyla anılacağına fuhuşla ve uyuşturucuyla anılıyor.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER