A3 Haber

Erdoğan: Karadeniz’de doğalgazı çıkarmaya başladığımızda inşallah müjdeyi vereceğim

Erdoğan: Karadeniz’de doğalgazı çıkarmaya başladığımızda inşallah müjdeyi vereceğim

Erdoğan: Karadeniz’de doğalgazı çıkarmaya başladığımızda inşallah müjdeyi vereceğim
Kasım 03
18:26 2021

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan Büyükelçileri kabulünün ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu. Erdoğan, “19 yıl içinde milletimizin teveccühüyle bugünlere geldik ve herhangi bir sıkıntıyı yaşamadan sürekli artarak devam eden bir hizmet yolumuz oldu” dedi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ‘Büyükelçilerin Güven Mektupları‘ programı sonrasında bir video mesaj yayınladı.

“Enerji olayında Türkiye birçok sıkıntıyı aşmış vaziyette” açıklaması yapan Erdoğan, “Karadeniz’de doğalgazı çıkarmaya başladığımızda inşallah müjdeyi vereceğim ama biraz sabır. Doğalgazı çıkardığımız anda sadece devletin kasasına girmeyecek aynı zamanda vatandaşımın da kasasına girecek” diye konuştu.

Erdoğan’ın gazetecilere yaptığı açıklamaları içeren videodan satır başları şöyle:

Erdoğan’dan yeni müjde duyurusu

  • Ülkemizin dört yanını altyapı, üstyapı, tüm hizmetlerle donattık ve bu hizmet yarışımız aynı şekilde devam etti, ediyor. Bu konuda da asla fire vermedik
  • Enerji olayında Türkiye birçok sıkıntıyı aşmış vaziyette. Karadeniz’de doğal gazı çıkarmaya başladığımızda inşallah müjdeyi vereceğim ama biraz sabır. Doğal gazı çıkardığımız anda sadece devletin kasasına girmeyecek aynı zamanda vatandaşımın da kasasına girecek.
  • 26 olan havaalanı sayımızı 56’ya çıkardık. Artık benim ülkemde üniversite olmayan il yok. Hastanelerimize bakıyorsunuz, şehir hastaneleri ile her yeri donattık. Koronavirüs döneminde bu hastanelerle birçok sıkıntıyı aştık.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER