A3 Haber

İYİ Partili Türkkan, Akşener’e tepki gösteren vatandaşa küfretti

İYİ Partili Türkkan, Akşener’e tepki gösteren vatandaşa küfretti

İYİ Partili Türkkan, Akşener’e tepki gösteren vatandaşa küfretti
Kasım 05
17:15 2021

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bingöl’de esnafı ziyaret etti, vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlardan biri, İYİ Parti’nin HDP ile yakın ilişki kurduğunu savunarak tepki gösterdi. Polis ekiplerinin bölgeden uzaklaştırmaya çalıştığı kişinin yanına giden İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan’ın boynuna sarılarak bir süre dinlediği kişiye küfrettiği iddia edildi.

Parti yöneticileri ve milletvekilleriyle kente gelen Akşener, Genç Caddesi’nde esnaf ziyaretinde bulundu. Saat kulesi önünde halk oyunları ekibinin gösterisini izleyen Akşener, sorun ve taleplerini dinlediği esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Ziyaretlerinde, 23 aydır esnafı gezdiğini, iktidar partisini yermediğini ve kendi partisinin de propagandasını yapmadığını dile getiren Akşener, seçim zamanı geldiğinde hangi parti ikna ederse esnafın o partiye oy vereceğini kaydetti.

Tepki gösteren vatandaş İYİ Partili Türkkan küfür etti

Akşener’in esnaf ziyareti sırasında yaşamını yitiren askerin yakını olduğunu iddia eden bir kişi, İYİ Parti’nin HDP ile yakın ilişki kurduğunu savunarak tepkisini dile getirdi. Bunun üzerine polis ekiplerinin bölgeden uzaklaştırmaya çalıştığı kişinin yanına giden İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, boynuna sarılarak bir süre dinlediği bu kişiye küfretti.

Polis ekiplerine Türkkan’ın kendisine küfrettiğini söyleyen tepkili vatandaş, güvenlik güçlerince bölgeden uzaklaştırıldı.

Programını sürdüren Akşener, temasları kapsamında Genç ilçesine geçerek Cumhuriyet Caddesi’ndeki esnaf ve vatandaşlarla da bir araya geldi.

İYİ Partili Lütfü Türkkan’dan açıklama

Görüntülerin ardından sosyal medyada İYİ Partili Lütfü Türkkan’a tepki yağdı. Lütfü Türkkan konuya ilişkin açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Provokasyon için gönderdiğiniz adamların oyunu bitmedi bir türlü. Bu kez de Akşener’e sosyal medyada küfür ettiği için ceza alan bir provokatöre bırakın herhangi bir kötü ifadeyi, aksine kendisine sarılarak birlikte yürüdüğüm halde bu kez “ağır küfür etti” diye yayınlamışsınız

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER