A3 Haber

Dolandırıldığı için dalga geçen arkadaşını öldürdü: Dolandıran kişiyi de öldürdüğü ortaya çıktı

Dolandırıldığı için dalga geçen arkadaşını öldürdü: Dolandıran kişiyi de öldürdüğü ortaya çıktı

Dolandırıldığı için dalga geçen arkadaşını öldürdü: Dolandıran kişiyi de öldürdüğü ortaya çıktı
Kasım 07
23:17 2021

Ankara’da, dolandırıldığı için kendisiyle dalga geçen arkadaşını öldüren, bir arkadaşını yaralayan ve yakalandıktan sonra kendisini dolandıran kişiyi de geçen hafta öldürdüğünü itiraf eden 70 yaşındaki Sinan Bayat’ın emniyetteki sorgusu sürüyor.

Olay, dün akşam Mamak ilçesi Demirlibahçe Mahallesi’nde meydana geldi. Sinan Bayat, emeklilik parasıyla 61 yaşındaki arkadaşı Hicabi Çınar ile birlikte emlak işine girdi. Ancak Bayat, bir süre sonra Çınar’ın kendisini dolandırdığı gerekçesiyle ortaklıktan ayrıldı. Çınar, dün akşam arkadaşları Mürsel Acar  ve Erdoğan Çakmak ile bir araya geldi. İddiaya göre Acar ve Çakmak, Sinan Bayat ile dolandırıldığı için dalga geçti. Bunun üzerine sinirlenen Sinan Bayat, iki arkadaşına tabancayla ateş açtı. Olayda Mürsel Acar hayatını kaybederken, Erdoğan Çakmak ise ağır yaralandı.

İtiraf etti

Olaydan sonra kaçan Sinan Bayat, polis tarafından yakalandı. Bayat, kendisi dolandırdığını iddia ettiği Hicabi Çınar’ı bir hafta önce tabancayla vurarak öldürdüğünü ve cesedinin de Çankaya ilçesi Birlik Mahallesi’ndeki iş yerinde olduğunu söyledi. Bunun üzerine iş yerine giden polis Hicabi Çınar’ın cansız bedenine ulaştı. Sinan Bayat’ın polisteki ilk ifadesinde, Hicabi Çınar ile emlak işine girdiklerini, fakat kendisinin dolandırıldığını söyledi. Bu nedenle Çınar’ı öldürdüğünü itiraf eden Sinan Bayat’ın, Mürsel Acar ve Erdoğan Çakmak’ı ise kendisiyle bu konuda dalga geçtikleri gerekçesiyle vurduğunu söylediği öğrenildi. Bayat’ın emniyetteki işlemleri devam ederken, öldürülen Mürsel Acar ve Hicabi Çınar’ın cenazeleri otopsi işlemlerinin ardından toprağa verildi. (DHA)

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER