A3 Haber

Karamollaoğlu, Erdoğan ile görüşecek

Karamollaoğlu, Erdoğan ile görüşecek

Karamollaoğlu, Erdoğan ile görüşecek
Kasım 09
14:28 2021

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, yarın Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nu kabul edecek.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu yarın 15.00’te Saray’da AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya gelecek.

Partisinin Cumhur İttifakı’na katılması yönünde çalışma yürüten ve 1 Ekim’de vefat eden Oğuzhan Asiltürk’e muhalefet ettiği bilinen Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşecek. Yarın (10 Kasım) 15.00’te yapılacak görüşmenin Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda yapılacağı açıklandı.

Ocak ayında AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşen Saadet Partisi (SP) Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk, Asiltürk 21 Nisan’da da Beştepe’de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile iftar yemeğinde bir araya gelmişti. Asiltürk, Erdoğan’ın Kuzey Kıbrıs gezisine de katılmıştı. Asiltürk ittifaka katılmak için 20 milletvekili şartı öne sürmüştü.

Saadet Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kaya Asiltürk’ün herhangi bir ittifaka katılmak için 20 milletvekilliği istemesini eleştirirken “Saadet vekil dilenmez” demişti.

Temel Karamollaoğlu, Oğuzhan Asiltürk’ün girişimleriyle ilgili olarak “Siyasi partilerin başında genel başkan vardır. Danışma kurullarımız vardır. Ama partiyi genel başkan yönetir. Şu anda sayın Cumhurbaşkanı elbette kendi menfaati için bazı girişimlerde bulunur.” ifadesini kullanmıştı.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER