Site icon A3 Haber

Kılıçdaroğlu “Türkiye’nin geldiği hale bakar mısınız?” dedi ve ekledi: İcra dosyaları 23 milyonu aştı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Ekonomi politikaları ve yurttaşa tasarruf çağrısını eleştiren Kılıçdaroğlu, “Bir bakan çıkıp, ‘Kış geliyor evi daha az ısıtın, faturaları düşürün, tasarruf edin’ diyor. Bu millet tasarrufu yapacak ve ampulü söndürecek” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu Saray’ın ekonomi politikalarını eleştiren Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu:

“Saray’ın bakış açısı; eğer vatandaş ekmek bulamadıysa pasta yiyebilir. Saray, porsiyonları küçültün diyor ama kendi porsiyonları büyük. Sonra biri daha ; Peygamber efendimiz de mideyi boş bırakın der diyor. Sen kendini tıka basa dolduruyorsun ama. Yandaş gazeteler alışverişe tok karınla çıkın diyor. Raftaki ürünlere dokunmayın, sahiplik duygusu gelir diyor. Daha sonra bir bakan çıkıp, “Kış geliyor evi daha az ısıtın, faturaları düşürün, tasarruf edin” diyor. Bu millet tasarrufu yapacak ve ampulü söndürecek.”

Kılıçdaroğlu’nun satırbaşları şöyle:

CHP’nin Anadolu ziyaretleri

“Sonuna kadar takip edeceğim”

“Tamamı sigortalı olacak”

“Vatandaşın acısını dinlemeye tahammül edemezler”

“Kadınların hakkını, kadınlara teslim edeceğiz”

“Çakma ekonomist”

Exit mobile version