A3 Haber

Karamollaoğlu ile Erdoğan görüştü: Dikkat çeken “kanepe” detayı

Karamollaoğlu ile Erdoğan görüştü: Dikkat çeken “kanepe” detayı

Karamollaoğlu ile Erdoğan görüştü: Dikkat çeken “kanepe” detayı
Kasım 10
15:59 2021

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Saray’da bir araya geldi. 2 saat 15 dakika sürdü. Görüşmede Erdoğan’ın, Karamollaoğlu’nu yanındaki boş koltuğa değil de kanepeye oturtması dikkati çekti. Görüşme sonrası Karamollaoğlu “Bazı noktalarda aynı fikirleri bazı noktalarda da farklı fikirleri belki taşıyoruz ama çok dostane güzel bir görüşme oldu,” dedi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun Cumhurbaşkanlığı Sarayı’ndaki görüşmesi başladı.

Erdoğan, Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu’nu Saray’da kabul etti. Görüşme, saat 15.00’te başladı.

Basına kapalı gerçekleştirilen görüşme, 2 saat 15 dakika sürdü.

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, görüşme sonrası partisinin genel merkezinde değerlendirmelerde bulundu.

Görüşmeye dair bilgiler veren Karamollaoğlu, “Sayın Cumhurbaşkanımızla bir görüşme talebimiz olmuştu. Bugüne randevu verdiler. 2 saat kadar uzunca bir zaman hem ülkemizin hem dünyanın neredeyse temas etmediğimiz meselesi kalmadı. Bazı noktalarda aynı fikirleri bazı noktalarda da farklı fikirleri belki taşıyoruz ama çok dostane güzel bir görüşme oldu. Onun ötesinde de söyleyecek başka bir şey bulamıyorum. Teşekkür ediyorum ilginiz için” diye konuştu.

“Kanepe” detayı

Erdoğan, görüşmenin başlangıcında Karamollaoğlu ile birlikte fotoğraf çektirdi.

Çekimin ardından eliyle Karamollaoğlu’na koltukta oturacağını işaret eden Erdoğan’a Karamollaoğlu “Nasıl? Böyle mi oturalım?” diye yanıt veriyor.

Karamollaoğlu daha sonra Erdoğan’ın gösterdiği kanepeye oturuyor.

Öte yandan Erdoğan, Cumhur İttifakı’nın ortağı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi bir görüşmede yanındaki koltukta oturtmuştu.

Görüntülere ilişkin Diken’e konuşan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kaya, şunları söyledi:

  • “Ev sahibi sayın cumhurbaşkanı ve kendi protokolünü uyguladı. Ancak diğer parti başkanlarına da bu protokol mü uygulanıyor bilemiyorum. Görüntüleri kamuoyunun takdirine bırakıyorum.”

 

 

İlgili Haberler:

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER