A3 Haber

AKP’li Mücahit Birinci, 5 bin TL’lik atkısını savundu: Bu azgın azınlığa göre biz, “Bizimkiler” dizisindeki kapıcılarız

AKP’li Mücahit Birinci, 5 bin TL’lik atkısını savundu: Bu azgın azınlığa göre biz, “Bizimkiler” dizisindeki kapıcılarız

AKP’li Mücahit Birinci, 5 bin TL’lik atkısını savundu: Bu azgın azınlığa göre biz, “Bizimkiler” dizisindeki kapıcılarız
Kasım 21
17:33 2021

AKP Milletvekili Mücahit Birinci’nin Louis Vuitton marka atkısının fiyatının 330 pound (4,983 TL) olması sosyal medyada gündem oldu. Birinci, “Siyasetçiyi atkı üzerinden vurmak… Çok naif…” diyerek kendisini savundu.

Ekonomik kriz günden güne kendini daha fazla hissettiriyor. Yağ, şeker alımında marketlerde kotalar uygulanıyor. Dolar kuru ise rekor üstüne rekor kırıyor. Akaryakıt fiyatlarına neredeyse her hafta zam geliyor. Halk derin bir kriz yaşarken AKP’nin üst düzey isimleri açıklamalarıyla tepki çekiyor. Geçen hafta dolar kurunun yükselmesinin iyi birşey olduğunu iddia eden AKP MKYK üyesi ve “AK trollerin başı” olarak bilinen Mücahit Birinci’den yine tepki çeken bir açıklama geldi, Birinci “alışacaksınız” dedi.

Ceza Hukuku Profesörü Prof. Ersan Şen ile Birinci arasında ‘görevden alma’ tartışması yaşandı. Birinci, eski Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal’ın görevden neden görevden alındığı sorusunu yönelten Şen’e, “alışacaksınız” yanıtını verdi.

AKP Milletvekili Mücahit Birinci’nin Louis Vuitton marka atkısının fiyatının 330 pound (4,983 TL) olması sosyal medyada tepki çekti.

“Bu azgın azınlığa göre biz, “Bizimkiler” dizisindeki kapıcılarız”

Tepkiler üzerine Mücahit Birinci, kişisel sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Birinci, “Aslında sıkıntı şu… Biz kimiz de o atkıyı takabiliyoruz dimi… Mütedeyyinler, maneviyata sahip insanlar kim ki… Dünyanın meşru nimetlerinden tek, azınlık ama egemen düşüncenin kurşun askerleri faydalanır. Bu azgın azınlığa göre biz, “Bizimkiler” dizisindeki kapıcılarız” ifadeleriyle kendisini savundu.

Birinci’nin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalar şöyle:

  • Hay atkı kadar kafanıza taş düşsün. Başka işiniz mi yok yahu, Tiktok videoları, İnstagram paylaşımları… Fondaş bir kısım sözde gazeteci de bunlara uymuş. Neredeyse atkı sempozyumu düzenleyecekler. Yahu bırakın magazini, bir iki kitap okuyun, tarih okuyun, kendinize fayda…
  • Siyasetçiyi atkı üzerinden vurmak… Çok naif…
  • Aslında sıkıntı şu… Biz kimiz de o atkıyı takabiliyoruz dimi… Mütedeyyinler, maneviyata sahip insanlar kim ki… Dünyanın meşru nimetlerinden tek, azınlık ama egemen düşüncenin kurşun askerleri faydalanır. Bu azgın azınlığa göre biz, “Bizimkiler” dizisindeki kapıcılarız.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER