A3 Haber

Bahçeli’den Mansur Yavaş’a tehdit: Bundan sonra dikkat etsin

Bahçeli’den Mansur Yavaş’a tehdit: Bundan sonra dikkat etsin

Bahçeli’den Mansur Yavaş’a tehdit: Bundan sonra dikkat etsin
Kasım 30
12:13 2021

MHP lideri Devlet Bahçeli, grup toplantısı sonrasında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a yönelik olarak “Bundan sonra dikkat etsin. Arkasında bir ülkücü nefes var” sözleriyle tehdit etti.

Alparslan Türkeş Vakfı’nın Ankara’da düzenlediği Türkeş etkinliğine düzenlenen saldırının yankıları devam ediyor. Vakıf yöneticileri ve organizasyon ekibi MHP Ankara İl Başkanı ile polisi suçlarken, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den şok etkisi yaratan bir açıklama geldi. Bahçeli, etkinlik için Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı adres göstererek, “Dikkat etsin artık arkasında ülkücü nefes vardır” dedi.

MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısından sonra gazetecilere Ankara’da Alparslan Türkeş anmasına gerçekleştirilen saldırı hakkında konuştu.

Bahçeli, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı suçladı ve “Etkinliğin Mansur Yavaşın elinin altında gerçekleştiği kanaati hakim. Mansur Yavaş dikkat etsin artık arkasında ülkücü nefes vardır” ifadelerini kullandı.

Alparslan Türkeş anmasına 50 kişi saldırmış yumruk ve sopaların kullanıldığı arbedede dört kişi de yaralanmıştı.

İlgili haberler:

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER