A3 Haber

Fettah Tamince, Rixos’ta ölü bulunan Burak Oğraş’ın babasına suç duyurusunda bulundu

Fettah Tamince, Rixos’ta ölü bulunan Burak Oğraş’ın babasına suç duyurusunda bulundu

Fettah Tamince, Rixos’ta ölü bulunan Burak Oğraş’ın babasına suç duyurusunda bulundu
Aralık 03
11:16 2021

Fettah Tamince, otelinde staj yaparken şüpheli şekilde ölen Burak’ın babası Murat Oğraş hakkında suç duyurusunda bulundu

İş insanı Fettah Tamince, kendisine ait Rixos otelinde staj yaparken şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden 16 yaşındaki Burak Oğraş’ın babası Murat Oğraş hakkında huzur ve sükunu bozma ile hakaret suçlarından suç duyurusunda bulundu.

Independent Türkçe’den Can Bursalı’nın haberine göre polise ifade veren Murat Oğraş ise “Fettah Tamince bu ülkenin en azılı FETÖ’cüsüdür” dedi. Oğraş “CİMER’e yaptığım suç duyuruları cevapsız kalmaktadır. Fettah Tamince’yle ile ilgili benim oğlumun kasten öldürülme dosyasında bugüne kadar görevli hakim, savcı ve polislerin FETÖ bağlantısı ve Tamince ile ilişkileri, mal varlıkları derhal araştırılmalı” açıklaması yaptı.

Fettah Tamince ise, “İnsanlar bana neredeyse katil gözüyle bakıyor. Ne yapılması gerekiyorsa bir an evvel yapılsın” dedi. Olayın yaşandığı 2011 yılında kayıtlara intihar olarak geçen Burak’ın şüpheli ölümüyle ilgili babası Murat Oğraş, 10 yıldır adalet mücadelesi veriyor. Geçen yılın ağustos ayında, baba Oğraş’ın tespit ettiği altı şüpheliden ikisi yeniden ifadeye çağrılmış, o tarihte 43 yaşında olmasına karşın 16 yaşındaki öğrencilerle aynı lojmanda konaklayan şüphelilerden F.P., tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilmiş ancak adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Bir diğer şüpheli C.A.’nın ise yurtdışında olduğu ortaya çıkmıştı.

Olayın yaşandığı otelin sahibi Fettah Tamince, o tarihte Fetullah Gülen’e yakınlığıyla biliniyordu. Burak’ın ölümüyle ilgili soruşturmayı yürüten eski Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Amiri Nurullah Güler, şu anda Fethullahçı terör örgütü üyeliği suçlamasıyla cezaevinde bulunuyor.

İlgili haberler:

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER