A3 Haber

Atatürk Havalimanı hakkında çarpıcı iddia: Erdoğan, Katarlılarla inceleme yaptı

Atatürk Havalimanı hakkında çarpıcı iddia: Erdoğan, Katarlılarla inceleme yaptı

Atatürk Havalimanı hakkında çarpıcı iddia: Erdoğan, Katarlılarla inceleme yaptı
Aralık 09
20:39 2021

CHP’li Ali Mahir Başarır, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Katarlı yetkililerle Atatürk Havalimanı’nda incelemeler yaptığını belirtti.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Katar ve Birleşik Arap Emirleri temaslarını hızlandırması ile birlikte ASELSAN, HAVELSAN’ın satılacağı yönündeki iddialar gündeme geldi.

Flaş bir iddia da CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’dan geldi.

“Sıra Atatürk Havalimanı’nda”

Atatürk Havalimanı’nın Katar’lı yetkililer tarafından gezildiğini ifade eden Milletvekili Ali Mahir Başarır, havalimanını satılmaya çalışıldığı iddiasında bulundu.

  • Cumhuriyetin tüm kazanımlarını peyderpey satan bir iktidarla baş başayız. Geldikleri günden beri, demir-çelik fabrikaların, şeker fabrikalarını, kâğıt fabrikalarını, limanları, arazilerimizi sürekli sattılar” ifadelerini kullanan Ali Mahir Başarır, “Şimdi sıra Atatürk Havalimanı’na geldi. Soruyorum: Sayın Cumhurbaşkanı, çok yakın bir zamanda kimle, neden o havaalanında inceleme yaptınız? Hangi Katar yetkilisi orayı gezdi? Sizden istedi mi? Neyin karşılığında? Satacak mısınız? Satmayın artık. Artık Cumhuriyetin kazanımlarını tasfiye etmeyi bırakın. Sattınız, sattınız, sattınız. Geldiğimiz nokta yine sıfır”

“Katar aşkını bırakın”

Başarır, Atatürk Havalimanını almak isteyenleri belirterek, “Ben buradan alacak olanlara da sesleniyorum. Almayın, sakın almayın. Geldiğimizde size orayı kullandırmayız” ifadelerini kullandı.

Başarır, bunlara ek olarak, “Artık yeter. Siz bu ülkeyi mi yönetiyorsunuz, yoksa bu ülkenin tüm kazanımlarının tasfiye memuru musunuz? Yeter. Artık topraklarımızdan, kazanımlarımızdan elinizi çekin. Katar aşkını bırakın. Çünkü bu Katar, size hiçbir şey katmıyor. Hiçbir şey katmadığı gibi bizi dünyaya küçük düşürüyor. Satmayın” dedi.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER