A3 Haber

Ege Üniversitesi’nde asansör ihmalkârlığı: Yaralılar var

Ege Üniversitesi’nde asansör ihmalkârlığı: Yaralılar var

Ege Üniversitesi’nde asansör ihmalkârlığı: Yaralılar var
Aralık 16
12:29 2021

Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’ne bağlı binada asansörüm 13 Aralık Pazartesi günü ikinci kattan zemine düştüğü, aralarında bir diş hekimi asistanın da olduğu bazı kazazedelerin vücudunun çeşitli yerlerinde kırıkların olduğu öğrenildi.

Gerçek Haberci’den Sıla Arabacıoğlu’nun haberine göre, yapımı yeni tamamlanan Diş Hekimliği Fakültesi’ne bağlı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde pazartesi günü (13 Aralık) asansör ikinci kattan zemine düştü. Kazazedelerin vücudunun çeşitli yerlerinde kırıkların olduğu aktarılırken yaralıların arasında bir diş hekimi asistanın da olduğu belirtildi.

Asansörler sık sık arızalandığı için asansörün zemine düştüğü gün bakım yapıldığı belirtilirken çalışan işçilerin mola verdiği ve asansörün bakımının bitmediğine dair hiçbir bilgilendirme yapılmadan hizmete açıldığı ifade edildi. Bir yetkili, “Orada bakıma gelen çalışanların, onu koordine eden Ege Üniversitesi Rektörlüğü’nün zafiyeti. Oraya bakım için geliniyorsa gerekli önlemler alınmalı. Maalesef hiçbir önlem alınmamış” dedi.

Yaralanan bir diş hekimi asistanın durumunun iyi olduğu, bacağına platin takıldığı öğrenilirken, yaralanan kazazedelerin şu anda ortopedide tedavi altında olduğu bilgisine ulaşıldı.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER