A3 Haber

Kılıçdaroğlu ile görüşmesinin ardından TÜSİAD Başkanı Kaslowski’den açıklama

Kılıçdaroğlu ile görüşmesinin ardından TÜSİAD Başkanı Kaslowski’den açıklama

Kılıçdaroğlu ile görüşmesinin ardından TÜSİAD Başkanı Kaslowski’den açıklama
Aralık 17
22:45 2021

TÜSİAD Başkanı Simone Kaslowski, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu‘nun “TÜSİAD Başkanı ile konuştum, herkesin konuşması gerektiğini söyledim” ifadesine yanıt verirken, “TÜSİAD ekonomide yaşadığımız sorunlarla ilgili görüşlerini uzun zamandır kamu kurumları ve kamuoyu ile paylaşmaktadır, paylaşmaya devam edecektir” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Simone Kaslowski ile görüştüğünü açıklamıştı.

Kılıçdaroğlu, “TÜSİAD Başkanı’nı aradım. Ülke yangın yeri. Aklî melekelerini kaybetmiş bir şahsın ülkeyi intihara sürüklemesini mi seyredeceğiz? Herkes konuşmalı artık, herkes! Seçim istiyoruz. Erdoğan ve Bahçeli’nin tek yapması gereken, kendilerinin gitme olasılığını millete göstermeleridi” demişti.

TÜSİAD Başkanı Kaslowski’den açıklama

Kaslowski, “Ekonomide yaşadığımız sorunlarla ilgili görüşlerini uzun zamandır kamu kurumları ve kamuoyu ile paylaşmaktadır, paylaşmaya devam edecektir” ifadelerine yer verdi.

Kaslowski sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

“Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, TÜSİAD bağımsız ve gönüllü bir iş dünyası örgütü olarak, telefonda da belirttiğim gibi, ekonomide yaşadığımız sorunlarla ilgili görüşlerini uzun zamandır kamu kurumları ve kamuoyu ile paylaşmaktadır, paylaşmaya devam edecektir.”

Kaslowski’nin paylaşımı şu şekilde:

İlgili haberler:

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER