A3 Haber

“Zam geldi ama mini mini” diyen eski AKP’li vekil, Cumhurbaşkanlığı’na atandı

“Zam geldi ama mini mini” diyen eski AKP’li vekil, Cumhurbaşkanlığı’na atandı

“Zam geldi ama mini mini” diyen eski AKP’li vekil, Cumhurbaşkanlığı’na atandı
Aralık 18
09:34 2021

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, doğalgaz zamlarıyla ilgili, “Geçen yıl doğalgazın birim fiyatı 1.99’du, şu anda 2.33. Doğalgaza zam gelmiştir ama mini mini gelmiştir” sözleriyle tepki çeken eski AKP’li vekil Hüsnüye Erdoğan’ı, Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Üyeliği’ne atadı.

Gelen zamlara ilişkin yaptığı açıklamalarla tepki çeken 25. ve 26. dönem AKP Konya Milletvekili Hüsnüye Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurul Üyeliği’ne atandı.

Hüsnüye Erdoğan, ekim ayında katıldığı bir TV programında ekonomiye dair değerlendirmelerde bulunurken, doğalgaz, elektrik ve akaryakıta muhalefetin büyüttüğü ve sürekli dile getirdiği kadar bir zam gelmediğini ileri sürmüştü.

“Türkiye’de o kadar pahalı bir benzin yok. Muhalefet çok yükleniyor” diyen Erdoğan, yurttaşın şikayet etmekte haklı olduğunu ancak onların dertlerine yine AKP ve AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın derman olacağını ileri sürmüştü.

Doğalgaza gelen zamları değerlendiren Erdoğan, “Geçen yıl doğalgazın birim fiyatı 1.99’du, şu anda 2.33. Doğalgaza zam gelmiştir ama mini mini gelmiştir” ifadelerine yer vermişti.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, söz konusu açıklamalarıyla tepki çeken Hüsnüye Erdoğan’a Cumhurbaşkanlığı’nda görev verdi.

Bugünkü Resmi Gazete’de yayımlanan kararla Hüsnüye Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Üyeliği’nde görev yapacak.

İlgili haberler:

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER