A3 Haber

Anadolu Quartet, İzmir’de müzikseverlerle buluşacak

Anadolu Quartet, İzmir’de müzikseverlerle buluşacak

Anadolu Quartet, İzmir’de müzikseverlerle buluşacak
Aralık 22
15:56 2021

Anadolu Halk ezgilerini kendine has üslubu ile sahneye taşıyan Anadolu Quartet, vokalde Mehtap Arslanargun ile birlikte 25 Aralık Cumartesi günü İzmir Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde müzikseverlerle buluşacak.

A3 Haber Merkezi | Anadolu Quartet, 29 Mart’ta Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde 25 Aralık Cumartesi akşam 20.30’da repertuarlarına ekledikleri yeni ve klasikleşmiş şarkılarıyla sahnede olacak.

Müzikal konsere vokalliğiyle eşlik edecek olan sanatçı Mehtap Arslanargun, Kürtçe, Türkçe, Lazca, Ermenice, Sırpça, Arapça ve Makedonca şarkılar seslendirerek müzikseverlere doyumsuz bir gece yaşatacak.

İnternet satış noktaları:

Anadolu Quartet hakkında…

Anadolu halklarının sözlere ihtiyacı olmayan müziklerini alışılagelmişin dışında bir üslup ile yorumlayan Anadolu Quartet, 2008 yılında müzisyen Ahmet Tirgil tarafından kuruldu. Oda müziği formundaki repertuvarında; Âşık Veysel’den Aram Tigran’a, Gomidas’tan Neşet Ertaş’a uzanan halk ozanlarının eserleri, Anadolu halklarının anonim ezgileri, etnik dünya müzikleri ve film müzikleri yer alıyor. Seslendirilen eserlerin düzenlemeleri Anadolu Quartet’e aittir.

YouTube video

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER