Site icon A3 Haber

Migros ve CarrefourSA’dan fiyat indirimi açıklamaları

Migros, üreticilerle yaptıkları görüşmeler sonrasında bazı ürünlerin fiyatlarında indirime gittiklerini bildirdi.

Migros, üreticilerle görüşmeler yaparak indirimli fiyatların uygulandığı duyurdu.

Konuya ilişkin Migros’tan yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

İndirimlerde anahtar konumunda olan üreticilerin, kurlar düşüp stabil oldukça öngörüsünün netleşeceği aktarılan açıklamada, bunun da perakendecilerin fiyatlarına indirim olarak yansıyacağı kaydedildi.

Üreticilerin yaptığı indirimlerin yanında ambalaj girdisi gibi maliyetlerde kontrol altına alınabilmesi durumunda indirimlerin daha da etkinleşeceğinin kaydedildiği açıklamada, “Migros’ta üretici ve tedarikçinin indirim yapması ile birlikte, tüketicinin alım gücü ve aile bütçesini bir an önce ferahlatmak için un, yağ, şeker gibi temel ürün ve ihtiyaçlar dahil tüm ürünlerdeki indirimler hiç bekletilmeden aynı gün içinde etiketlere yansıtılmaktadır.” ifadelerine yer verildi.

CarrefourSA’da da indirim

Döviz kurunda yaşanan sert düşüşlerin ardından zincir marketlerden ard arda indirim açıklamaları geliyor. Bu kez CarrefourSA çeşitli ürünlerinde indirim yaptıklarını açıkladı.
İndirim açıklayan zincir marketlerin sonuncusu CarrefourSA oldu. CarrefourSA’dan yapılan açıklamada tedarikçilerden kur düşüşünden ötürü fiyatlarını güncelleme talebinde bulundukları belirtildi. Söz konusu indirimlerin gelmesi halinde CarrefourSA’nında indirimlerine başlayacağı belirtildi.

CarrefourSA’dan yapılan açıklama şöyle;

Exit mobile version