A3 Haber

MHP, İBB’ye teftişi savundu: Yerinde ve değerli bir kararmış!

MHP, İBB’ye teftişi savundu: Yerinde ve değerli bir kararmış!

MHP, İBB’ye teftişi savundu: Yerinde ve değerli bir kararmış!
Aralık 28
14:29 2021

MHP’li İsmet Büyükataman, iktidarın İBB ile ilgili başlattığı teftiş kararına “Yerinde ve değerli” diyerek destek verdi.

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, “İçişleri Bakanlığının Türkiye’nin bütünlüğüne kasteden terör örgütleri ile irtibatlı ve iltisaklı bazı kişilerin İstanbul Büyükşehir Belediyesinde işe alındığına yönelik tespit ve şikayetler üzerine kapsamlı bir teftiş başlatması yerinde ve değerli bir karardır” ifadesini kullandı.

Büyükataman, yazılı açıklamasında, Türkiye üzerinde oyunlar kurgulayan ‘şer cephesi’nin kur manipülasyonu üzerinden sokağı terörize etmek için ‘rezil’ propaganda yürüttüğünü ileri sürdü.

Propagandanın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin uyarıları ve hükümetin aldığı tedbirler sayesinde toplumda karşılık bulmadığını aktaran Büyükataman, şöyle devam etti:

Aklıselimi ve kalbiselimi çoktandır terk eden, Türkiye’nin tökezlemesi için çalışan şer ittifakı, halkı umutsuzluğa, paniğe sevk etmek için karanlık mahfillerin felaket senaryolarını dillendirmekten, terör unsurlarıyla birliktelik yapmaktan utanmayacak kadar alçalmıştır. Bu kapsamda İçişleri Bakanlığının Türkiye’nin bütünlüğüne kasteden terör örgütleri ile irtibatlı ve iltisaklı bazı kişilerin İstanbul Büyükşehir Belediyesinde işe alındığına yönelik tespit ve şikayetler üzerine kapsamlı bir teftiş başlatması yerinde ve değerli bir karardır. Daha önce PKK’nin kayyımı sözde belediye başkanlarının İçişleri Bakanlığınca görevden el çektirilmesinde görüldüğü üzere zillet ittifakının temsilcileri, gizli ortakları ve yancıları; mezkur teftişin önüne geçmek için kendilerini ve partilerini siper etmiş durumdadır.

Ardı ardına açıklama yapan ve henüz isimlerini ve irtibatlarını bilmedikleri kişileri savunmaya geçen şer ittifakının korktuğu, çekindiği bir şey mi vardır ki paniğe kapılmıştır? İçişleri Bakanlığı müfettişlerini üstü kapalı bir şekilde hedef alan ve yapılacak olan teftişin siyasi bir müdahale olduğunu söyleyenler açıklarını ve rezilliklerini bu şekilde örteceklerini zannediyorlarsa yanılıyorlar. ‘Bu millet, sandıkta hür iradesiyle attığı oyların sonuçlarına el uzatanları her daim cezalandırmıştır.’ sözleriyle meseleyi milli iradeye müdahale olarak çarpıtan İP Başkanı, terör örgütü bağlantılı kişilerin belediyelerde yuvalanmasına destek verdiği gibi satır aralarında HDP’li ortaklarına da göz kırpmaktadır. Hanımefendinin kişisel tercihini bilemiyoruz ancak bu aziz milletin hiçbir ferdi, terör örgütü mensupları devlet içinde yuvalansın diye sandığa gitmedi.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER