A3 Haber

Öfke nöbeti geçiren sincap 18 kişiyi hastanelik etti

Öfke nöbeti geçiren sincap 18 kişiyi hastanelik etti

Öfke nöbeti geçiren sincap 18 kişiyi hastanelik etti
Aralık 30
14:17 2021

İngiltere’de çok sayıda kişiyi yaraladıktan sonra 65 yaşındaki Reynolds tarafından yakalanan “Stripe” lakaplı gri sincap, bir hayvan kuruluşuna teslim edilerek uyutuldu

İngiltere’de öfke nöbeti geçirdiği belirtilen bir sincap 48 saat içinde 18 kişiyi çeşitli yerlerinden ısırarak hastanelik etti. Kasabalı evine kapandı.

Sincaplar sevimlilikleriyle sempati toplayan hayvanlar olsa da, öfke nöbeti geçiren bir sincap Galler’de bir kasabanın kabusu oldu. Gri sincap bahçelerde, parklarda, yaşlılara, çocuklara ve hayvanlara saldırmaya başladı. Aniden insanların üzerine atlayan çevik kemirgen, ısıramadıklarını da kovalamaya başladı.

İki günde 18 kişi

Kendisini görüp sevmek isteyenleri de pişman eden sincap ciddi ısırıklarla iki günde 18 kişiyi hastanelik etti. Derin ısırıklar nedeniyle yaralananlara tetanoz aşısı yapıldı. Kasabalı evden çıkmaya korkar oldu. “Stripe” lakaplı gri sincap, sonunda 65 yaşındaki Corrine Reynolds tarafından yakalandı. Sincap bir hayvan kuruluşuna teslim edilerek uyutuldu.

“Uyutmak zorunda kaldık, üzgünüz”

Yetkililer “Bu sincabı uyutmak zorunda kaldığımız için inanılmaz derecede üzüldük, ancak 2019’da mevzuatta yapılan ve gri sincapları tekrar vahşi doğaya salmayı yasa dışı hale getiren değişiklikler nedeniyle başka seçeneğimiz kalmadı” dedi.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER