Site icon A3 Haber

Kılıçdaroğlu: İstanbul’un rantını o kadar çok yediler ki doymuyorlar, o rantı yedirmeyeceğiz

Partisinin grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB’ye yönelik teftiş hakkında, “Sizin feriştahınız da gelse bizim belediye başkanlarına bir şey yapmaz. Sizin değeriniz bizim belediye başkanlarımızın tırnağı kadar bile değil” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında gündemi değerlendirdi. Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesine başlatılan ‘terör’ soruşturmasına ilişkin, “Ekrem İmamoğlu’ndan intikam alacaklarmış. Orada teröristler çalışıyormuş. Senin görevin ne? Yakalamak değil mi? Git yakala niye bağırıyorsun? Varsa terörist gidip yakasından yakala savcıya teslim et. Ama yapmıyor. Yapamıyor. Yok çünkü böyle bir şey. İftira atacak çünkü İstanbul’un rantını o kadar çok yediler ki doymuyorlar. Yedirmeyeceğiz o rantı size. O rant 16 milyon İstanbullunun rantıdır.” dedi. İktidara seslenen Kılıçdaroğlu, “Sizin değeriniz, bizim belediye başkanlarımızın tırnağı kadar bile değil” ifadesini kullandı.

MHP lideri Devlet Bahçeli’ye de seslenen Kılıçdaroğlu, “Senin ‘Milliyetçiyim’ diye ortada gezinmeden hoşlanmıyorum, Milliyetçi demek liraya değer veren kişi demektir. Hiçbir ülkücü, milliyetçi haramzadelere hizmet etmez.” dedi.

Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“Yedirmeyeceğiz o rantı size”

“Erdoğan korkudan dava açamaz”

“Sizin değeriniz bizim başkanlarımızın tırnağı bile değil”

“Cumhuriyet tarihinin en büyük soygunu gerçekleşti”

Erdoğan’ın ‘fahiş fiyat’ açıklaması

“Fahiş fiyatın bilinen tek aktörü vardır onun adı da Erdoğan’dır”

“Yokuş aşağı her beraber gidiyoruz”

“Hiçbir ülkücü, milliyetçi haramzadelere hizmet etmez”

Kılıçdaroğlu’ndan Titanik örneği

“Faizcilere, tefecilere en büyük hizmeti yapan Erdoğan’dır”

Erdoğan’a Mahsuni Şerifli yanıt

Exit mobile version