A3 Haber

Nevşehir’de bir anaokulu açılışı: Açılışta dua okuyan Hafız, milletvekilleri ile Vali’yi kabul etti!

Nevşehir’de bir anaokulu açılışı: Açılışta dua okuyan Hafız, milletvekilleri ile Vali’yi kabul etti!

Nevşehir’de bir anaokulu açılışı: Açılışta dua okuyan Hafız, milletvekilleri ile Vali’yi kabul etti!
Ocak 05
08:50 2022

Nevşehir’de türban taktırılmış çocukların ön planda olduğu törenle anaokulu açıldı. Açılışın ardından, Hafız Cemil Usta adlı bir şahıs, AKP’li milletvekilleri ile Vali’yi kabul etti. AKP’li vekiller ile Vali’nin, Hafız Cemil Usta’ya adeta bir üst makammış gibi davranması dikkat çekti.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ile AKP milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, AKP İl Başkanı Ali Kemikkıran, AKP’li Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran ve Türk Kızılayı Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek, anaokulu açılışı yaptı. Açılışa katılanlar dua okuyan Hafız Cemil Usta’ya büyük ilgi gösterdi. Aralarında AKP’li vekillerinde de olduğu Vali Becel başkanlığındaki heyetin, Hafız Usta’ya adeta “bir üst makammış” gibi davranması dikkat çekti.

Sözcü’de yer alan habere göre anaokulu açılışı dualar eşliğinde yapılırken, yöneticiler anaokulunu galoş giyerek gezdi. Ancak Hafız Cemil Usta’nın makam masasında oturduğu odaya, ayakkabılarını çıkarıp çorap ve terlikle girdiler. AKP Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran açılışa ilişkin görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı.

Paylaşımla ilgili sosyal medya kullanıcıları tarafından, “Enteresan bir protokol sıralaması. Sayın Valimizin oturması gereken yere bir imamın oturması ve bu şekilde bir fotoğraf verilmesini yadırgadık” yorumu yapıldı.

Anaokulu açılışında garip manzara

CHP Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan da bu fotoğrafı paylaşarak, “Nevşehir’i şeyhler ve dervişler mi yönetiyor?” diye sordu. Sarıaslan, anaokulu açılışındaki fotoğrafı ve Mustafa Kemal Atatürk’ün “Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz; en doğru, en hakikat yol medeniyet yoludur” sözlerini paylaştı ve “Mustafa Kemal Atatürk’ün bu sözleri Nevşehir’de tutulmakta mıdır? Yoksa tam aksi Nevşehir’i şeyhler, dervişler mi yönetmektedir? Bu fotoğraf kesinlikle açıklanmalıdır” dedi.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER