Site icon A3 Haber

Erdoğan: Dinimize, diyanetimize saldıracak olanların haddini bildiririz

Karaman’da AKP İl Danışma Meclisi’nde konuşan AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu ülkede bizim dinimize, bizim diyanetimize saldıracak olanların haddini de hesabını da biz bildiririz ve sorarız” dedi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şöyle:

“Onların dinden diyanetten nasibi yok”

“Sizin sokak teröristlerinden ne farkınız var? Aynısınız”

‘Terör örgütleri aracılığıyla ülkemizi Suriye’leştirmek istediler’

Gazete manşetlerinden bize ömür biçtiler. Uyduruk davalar üzerinden partimizi kapatmaya çalıştılar. Terör örgütleri aracılığıyla ülkemizi Suriye’leştirmek istediler. Saldırılarını 15 Temmuz gecesi canımıza kast etmeye kadar vardırdılar. Allah’ın yardımı, sizlerin desteği sayesinde hepsinin üstesinden geldik. Bedel ödedik, çile çektik, zorluklarla karşılaştık ama bize olan güveninizi hiçbir zaman boşa çıkarmadık. Felaketten rant devşirmeye çalışanlara rağmen Türkiye’yi en büyük yatırımlarla buluşturduk.

‘Bize durmak haramdır’

Bize durmak haramdır. Türkiye’yi dünyanın ilk 10 ülkesi arasına sokacağız. Karaman’a gelirken yine elimiz boş gelmedik. Belediyelerimizin yaptığı 2 milyar 310 milyon lira olan proje ve eserleri devreye aldık. Konya-Karaman hızlı tren hattının toplam yatırım bedeli 1, 4 milyar dolara ulaşan bu proje ile Karaman artık ulaşımda bir aşamaya geçmiştir. Vakit ve enerji açısından ciddi tasarruf sağlayacak bu yatırımın şehrimize hayırlı olmasını diliyorum.

“Makam koltuklarını bir müddet daha korumanın peşindeler”

“Artık neredeyse terörist kalmadı”

Exit mobile version