A3 Haber

Antalya’da tramvay çarpan kadın ağır yaralandı!

Antalya’da tramvay çarpan kadın ağır yaralandı!

Antalya’da tramvay çarpan kadın ağır yaralandı!
Ocak 09
19:11 2022

Antalya’da tramvay altında kalan 60 yaşındaki Fatma Aksu ağır yaralandı. Kaza nedeniyle üzgün olan kadın vatman A.G. de tramvayın açık kapısından indiği sırada bir aracın altında kalmaktan son anda kurtuldu.

Antalya’nın Aspendos Bulvarı üzerindeki tramvay hattında öğle saatlerinde meydana gelen olayda, Topçular yönüne seyir halinde olan kadın vatman A.G. yönetimindeki tramvay, elinde bastonuyla aniden tramvay yoluna çıkan Fatma Aksu’ya çarptı. Yaralanan Aksu, tramvayın alt kısmında sıkıştı. İhbar üzerine adrese itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı kadın, itfaiye ekiplerinin tramvayın ön koruyucu kaportasını sökmesiyle bulunduğu yerden çıkartılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Ambulansa alınan Aksu, özel bir hastaneye götürüldü. Fatma Aksu’ya ait yazma, baston ve ayakkabıları da görevliler tarafından kaza yerinden alındı.

Vatmana otomobil çarpıyordu

Yolcular diğer tramvaya aktarılırken, polis ekipleri tarafından tramvay içerisinde ifadesi alınan A.G.’nin, üzgün olduğu gözlendi. Polis merkezine gitmek için tramvaydan inen A.G., taşıt yolundan gelen bir otomobilin çarpmasından son anda kurtuldu. Yanındakiler tarafından kolundan tutularak tramvay yoluna çekilen A.G., ardından ekip otosuna bindirilerek polis merkezine götürüldü.

Yolculardan Ercan Hamdi Çakır, yaşlı kadının aniden tramvayın önüne çıktığını, sürücünün fren yaptığını ancak yağmurdan dolayı tramvayın kaydığını ve çarpmanın meydana geldiğini ifade etti.

Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER