Site icon A3 Haber

Fatih Altaylı’dan Kılıçdaroğlu yayınına gelen eleştirilere sert yanıt: “Kiralık haysiyetliler haddinizi bilin!”

HaberTürk yazarı Fatih Altaylı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ağırladığı Teke Tek programıyla ilgili gelen eleştirilere sert bir dille tepki gösterdi.

Kudurmuş bir kitlenin programa TBMM Başkanı’nı ve Ulaştırma Bakanı’nın bağlanmasını eleştirdiğini ve “Erdoğan olsa bağlayacak mıydın?” dediğini aktaran Altaylı, “Cumhurbaşkanı zaten benimle yayına çıkmıyor da, eğer çıksa idi ve böyle bir cevap hakkı talebi gelse idi onu da konuğa sorar, bağlanmasını isterim derse bağlardım. Der miydi demez miydi ona da siz karar verin!” dedi.

Altaylı, “Ama lütfen böylesi demokratik tartışmalara ve tarafsız gazeteciliğe alışın. Gazetecilik kriterinizi eleştirdiğiniz kişiler belirlemesin. Beni de iktidar değişse de ben de bir yerler kapsam, iki ihale alsam diyen gazetecilerle karıştırmayın” diye sitem etti.

“Kiralık haysiyetliler haddinizi bilin”

Altaylı yazısının diğer bölümünde ise, “Beni korkaklıkla falan suçlayan partilerin maaşlı adamlarına, mesleki geleceğini partilerin geleceğine endekslemiş yeni dönem fırsatçılarına, iktidar veya muhalefete embedded gazetecilik yapanlara gelirsek” diyerek başladığı sözlerini şöyle sürdürdü:

Exit mobile version