A3 Haber

İş cinayeti: İnşaat alanında göçük altında kalan iki işçiden biri yaşamını yitirdi

İş cinayeti: İnşaat alanında göçük altında kalan iki işçiden biri yaşamını yitirdi

İş cinayeti: İnşaat alanında göçük altında kalan iki işçiden biri yaşamını yitirdi
Ocak 10
20:16 2022

İstanbul Avcılar’da inşaat alanında meydana gelen göçükte, toprağın altında kalan iki işçiden biri kurtarılırken, diğer işçi yaşamını yitirdi.

Avcılar Merkez Mahallesi’nde bulunan inşaat alanında saat 14.00 sıralarında göçük meydana geldi. İnşaat işçileri Cemal Eker ve İsa Eğice göçük altında kaldı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, hafif yaralanan İsa Eğice’yi çıkararak, sağlık ekiplerine teslim etti. Cemal Eker ise yaşamını yitirdi.

Çöken inşaatın yanında bulunan beş katlı apartman Avcılar Belediyesi ekiplerince tedbir amaçlı boşaltıldı.

Ambulansa alınan Eğice, arkadaşını kurtarma çalışmalarının devam ettiğini öğrenince yerinde duramadı. Hafif yaralı olarak alındığı ambulanstan çıkan Eğice, arkadaşının durumunu öğrenmeye çalıştı. Polis ve sağlık ekipleri arkadaşını merak eden işçiyi, sakinleştirdikten sonra tekrar ambulansa bindirdi. Hastaneye götürülen işçinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Eker’in toprak altında kaldığını öğrenip olay yerine gelen arkadaşları ve akrabaları ise fenalık geçirdi. Göçük altında kalan işçiyi görmek isteyen yakınlarına, polis ekipleri engel oldu. Olay yerinden uzaklaştırılan yakınları kendilerini yere atarak ağlamaya başladı. Polis ve sağlık ekipleri fenalaşanları sakinleştirerek olay yerinden çıkardı.

“Beton dökülürken toprak çöktü”

Yaşanan olayla ilgili açıklama yapan Avcılar Kaymakamı Kemal İnan, “Sizlerin de bildiği üzücü bir olay meydana geldi. Bir iş kazası. Beton dökülürken toprak çöktü. İki işçimiz altında kaldı. Bir tanesi çıkarıldı, hastaneye kaldırıldı. İnşallah yaralı olarak çıkarılır. Hastaneye giden işçinin iyi olduğu söylendi” dedi. (DHA)

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER