A3 Haber

Futbolcu Ahmet Çalık, trafik kazasında yaşamını yitirdi

Futbolcu Ahmet Çalık, trafik kazasında yaşamını yitirdi

Futbolcu Ahmet Çalık, trafik kazasında yaşamını yitirdi
Ocak 11
10:39 2022

İttifak Holding Konyaspor forması giyen ve bir dönem Galatasaray’da top koşturan Ahmet Çalık, Ankara-Niğde yolunda geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi.

Süper Lig ekiplerinden İttifak Holding Konyaspor forması giyen 28 yaşındaki Ahmet Çalık, geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi.

Kaza, saat 09.00 sıralarında, Gölbaşı ilçesi Hacılar Mahallesi’nde meydana geldi. Galatasaray’dan Konyaspor’a transfer olan futbolcu Ahmet Çalık’ın kullandığı 06 CLK 94 plakalı araç, Ankara-Niğde yolunda kontrolden çıkıp, şarampole devrildi.

Kazayı görenlerin ihbarıyla bölgeye sağlık ekibi ve güvenlik güçleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince yapılan kontrolde, araçta yalnız olan Ahmet Çalık’ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Nikah tarihi almak için Ankara’ya gittiği öğrenildi

Ankara’da geçirdiği kazada yaşamını yitiren genç futbolcu Ahmet Çalık’ın, bugün takımın izin günü olduğu için şubat ayında yapmayı planladığı düğün nedeniyle Ankara’ya nikah tarihi almaya gittiği öğrenildi.

Öte yandan Konyaspor’da geçmiş yıllarda görev başında iken teknik direktör Tevfik Lav ve orta saha oyuncusu Burhan Yüceaktaş da vefat etmişti.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER