A3 Haber

“Beni Allah gönderdi, seni öldürmem lazım” diyerek tanımadığı kadına bıçakla saldırdı, tutuklandı!

“Beni Allah gönderdi, seni öldürmem lazım” diyerek tanımadığı kadına bıçakla saldırdı, tutuklandı!

“Beni Allah gönderdi, seni öldürmem lazım” diyerek tanımadığı kadına bıçakla saldırdı, tutuklandı!
Ocak 21
23:55 2022

Muğla Bodrum’da Zeynep Özcan, evinin önünde tanımadığı Yunus Tarhan adlı bir erkek tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Özcan kollarından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanırken, çevredekiler tarafından yakalanan Yunus Tarhan işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı. Tarhan’ın saldırı sırasında “Beni Allah gönderdi, seni öldürmem lazım” dediği iddia edildi.

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Gölköy Mahallesi’nde saat 11.30 sıralarında meydana gelen olayda, iddiaya göre bir akaryakıt istasyonunda pompacı olarak çalışan ve dün izinli olan 39 yaşındaki Zeynep Özcan, evine gireceği sırada 45 yaşındaki Yunus Tarhan ile karşılaştı. Ayağında ve kollarında yaralar olan Yunus Tarhan, Zeynep Özcan’dan yardım istedi. Yunus Tarhan’nın durumundan şüphelenen Özcan, yardım edemeyeceğini ancak taksi çağırabileceğini söyleyerek evine girdi. İddiaya göre, evin penceresindeki sinekliği bıçakla kesen Yunus Tarhan, elini içeriye sokarak “Bana yardım etmen lazım yoksa kötü olur” diye tehdit etti.

“Beni Allah gönderdi, seni öldürmem lazım”

Kapıyı açarak saldırganı uzaklaştırmaya çalışan Özcan, Yunus Tarhan’nın bıçaklı saldırısına uğradı. Özcan’ın çığlıklarını duyan çevredekiler ve o sırada işten gelen kadının eşi yardıma koştu. Uzun süre Özcan’ı darbeden ve bıçakla yaralayan Yunus Tarhan’nın saldırı sırasında “Beni Allah gönderdi, seni öldürmem lazım” dediği öne sürüldü. Kolunda ve vücudunun çeşitli yerlerinde 15’ten fazla bıçak yarası olan Zeynep Özcan, hastaneye kaldırıldı. Tarhan ise bir kişiye ait otomobille kaçmaya çalışırken jandarma ekiplerince yakalandı.

Jandarmaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Tarhan çıkarıldığı mahkemede verdiği ifadesinde “Canım öyle istedi ondan dolayı saldırdım” dediği öğrenildi. Tarhan tutuklanarak cezaevine konuldu. (DHA)

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER