A3 Haber

Valilikten camide “Hepimiz açız” diye bağıran kadınla ilgili açıklama: Alkollüydü

Valilikten camide “Hepimiz açız” diye bağıran kadınla ilgili açıklama: Alkollüydü

Valilikten camide “Hepimiz açız” diye bağıran kadınla ilgili açıklama: Alkollüydü
Ocak 22
21:06 2022

Burdur Valiliği, camide “Hepimiz açız” diye bağıran kadının içkili olduğunun tespit edildiğini belirtti. Valilik, “Vatandaşın tedavi ve ihtiyaçlarının karşılanması için Valiliğimizce gerekli çalışmalar başlatılmıştır” açıklamasını yaptı.

Burdur Valiliği, Burdur Ulu Cami’de Cuma namazı esnasında içeriye giren bir kadın “Burada dünya kadar emekli var ve biz açız” diye bağırması hakkında açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, “Yapılan incelemede; Z.D. isimli vatandaşın olay anında alkollü (2.32 promil) olduğu tespit edilmiş” denildi.

Burdur’da Z.D. (43) isimli kadın, cuma hutbesi okunduğu sırasında Ulu Cami’ye girerek “Hepimiz açız” diye bağırdı. Cemaatten birkaç kişi, yerinden kalkarak kadına doğru yürüdü. Hutbeyi okuyan imamın, bu sırada, “Bir dakika, bir şey yapmayalım” diyerek cemaati uyardığı duyuldu. Z.D., “Burada dünya kadar emekli var. Hepimiz açız, aç” diye tekrar bağırdı. İmam, hutbeyi okumaya devam etti.

Burdur Valiliği konuyla ilgili açıklama yaptı. Valilikten yapılan açıklamada, “Z.D. isimli vatandaşın olay anında alkollü (2.32 promil) olduğu tespit edilmiş, vatandaşın tedavi ve ihtiyaçlarının karşılanması için Valiliğimizce gerekli çalışmalar başlatılmıştır” denildi.

Burdur Valiliği’nin açıklaması şöyle:

  • “21/01/2022 tarihinde İlimiz Merkez Ulu Camii’nde Cuma Namazı öncesi vaaz esnasında Z.D. isimli kadın bir vatandaşımız cami içerisinde cemaate hitaben bazı söylemlerde bulunmuştur.
  • Adı geçen ile ilgili yapılan incelemede; Z.D. isimli vatandaşın olay anında alkollü (2.32 promil) olduğu tespit edilmiş, vatandaşın tedavi ve ihtiyaçlarının karşılanması için Valiliğimizce gerekli çalışmalar başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER