A3 Haber

İstanbul Havalimanı’nda turistlerin isyanı: “We need hotel”

İstanbul Havalimanı’nda turistlerin isyanı: “We need hotel”

İstanbul Havalimanı’nda turistlerin isyanı: “We need hotel”
Ocak 25
14:26 2022

Türk Hava Yolları, İstanbul Havalimanı operasyonlarının bu gece saat 00.00’a kadar durdurulduğunu açıkladı. Havalimanında turistlerin “We need hotel” (Hotel istiyoruz) diye slogan attıkları görüldü.

İstanbul’da etkili olan yoğun kar yağışı hava ulaşımına engel oldu. Vatandaşlar İstanbul Havalimanı’nda mahsur kaldı. Geceyi havalimanında geçiren vatandaşlara uyumaları için karton dağıtıldı.

Bugün sosyal medyada paylaşılan bir görüntüde ise turistlerin “Otel İstiyoruz” diyerek isyan ettiği anlar kameralara yansıdı.

Twitter’da Cahit Altun isimli vatandaş “Havaalanında isyan, arkadaşım şimdi çekmiş, “we need hotel” diye slogan atılıyor.” diyerek o anları paylaştı.

Mahsur kalan yolculara karton verildi!

Uçuşların durdurulduğu İstanbul Havalimanı’nda birçok yolcu geceyi terminalde geçirmeye hazırlanıyor. Yolculara üstünde yatmaları için kartonlar dağıtıldı.

İYİ Parti İBB Meclis Üyesi Ali Kıdık, twitter hesabından “Öyle bir felaket ki, havalimanında mahsur kalan yolculara yatmaları için karton dağıtılıyor” paylaşımında bulundu. Öte yandan çok sayıda THY personelinin havalimanında mahsur kaldığı öğrenildi.

CHP’li Barış Yarkadaş ise, ”Rezaletin daniskası… İstanbul Havalimanı’nda mahsur kalan yolculara uyumaları İçin karton dağıtıldı. Kartonların yanında bir de sandviç verildi. “Bu havalimanını buraya yapmayın” diye defalarca uyarmıştık.” ifadelerini kullandı.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER