A3 Haber

Gülse Birsel’den sonra Seray Sever de elektrik faturasını paylaştı: “Ben buna oha diyorum”

Gülse Birsel’den sonra Seray Sever de elektrik faturasını paylaştı: “Ben buna oha diyorum”

Gülse Birsel’den sonra Seray Sever de elektrik faturasını paylaştı: “Ben buna oha diyorum”
Ocak 28
13:11 2022

Geçtiğimiz günlerde zamlara isyan eden Gülse Birsel’in ardından elektrik faturasını sosyal medya hesabından paylaşan ünlüler arasına Seray Sever’ de katıldı.  “Ben buna oha diyorum” ifadelerini kullanan Sever, faturasının fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.

Ünlü sunucu ve oyuncu Seray Sever, elektrik faturasını sosyal medya hesabından paylaştı.

Beş aylık hamile olan Seray Sever, 4 bin 100 TL gelen faturasını paylaşarak “Ben buna sadece oha diyorum. 150 metrekare eve gelen fatura” diyerek tepkisini dile getirdi.

Sever’in isyanı, akıllara iki yıl önceki sözlerini getirdi. Seray Sever, hayat pahalılığından şikayet edenlere kızarak “En azından yukarıda savaş uçakları uçmuyor, bombalar patlamıyor.Yanında insanlar ölmüyor. Vatanındasın birazcık da şükretmeyi bilmesi lazım… En azından sağlıklısın. Çalışırsın kazanırsın; millet işi de beğenmiyor. O ucuz bu pahalı; üretirsin kardeşim! Fasulye pahalı! Pahalıysa pahalı ne yapacaksın fasulye yemeyeceksin o zaman ucuz sebze yiyeceksin…” demişti.

Birsel’de isyan etmişti

Dizi senaristi ve oyuncu Gülse Birsel Instagram hesabının hikaye bölümünden evine gelen elektrik faturasını paylaşmıştı.

2 bin 550 liralık faturayı “Ben de kira tadında elektrik faturamı arz edeyim” ifadeleriyle paylaşan Birsel, mesajına “3+1 düz daire ha burası” notunu düşmüştü.

Gonca Vuslateri’den tepki

Oyuncu Gonca Vuslateri, Gülse Birsel’i de etiketlediği sosyal medya paylaşımında “Bu ülkenin en az paraya en sevilen karakterini oynamış oyunculardanım. O gelen elektrik faturasından 75 TL daha düşüktü hem de. O yüzden fatura konusunda deneyimliyim. Soğuk havalarda arkadaşında kal. Sete oradan git. Ha bir de baget ekmek al, 4’e böl, pul biberle lup” ifadelerini kullanmıştı.

Gonca Vuslateri, Gülse Birsel’in yazdığı ve 2012 ile 2014 yılları arasında yayınlanan Yalan Dünya dizisinde Eylem ve Vasfiye Teyze karakterlerini canlandırmıştı.

 

Sever’in paylaşımı şöyle:

 

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER