Site icon A3 Haber

Kılıçdaroğlu “yolsuzluğu” açıkladı, Erdoğan saatine takıldı: “Youtube’u var, cumhurbaşkanını susturacak”

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Giresun’da yaptığı konuşmada Kılıçdaroğlu’nun kendisi televizyona çıktığı anda paylaşım yapmasını eleştirdi. Erdoğan, “Adam kendine göre taktik yapıyor, saat 22:00’de ben televizyona çıkacağım, o da 22:00’de kendisine göre YouTube’u var, Cumhurbaşkanını susturacak” dedi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Giresun’da Giresun’da Dereli-Doğankent Afet Konutları, İşyerleri ve Altyapı Yatırımları Açılış Töreni’nde açıklamalarda bulundu.

Burada yaptığı konuşmada, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 26 Ocak Çarşamba akşamı sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamayı hedef alan Erdoğan, “Adam kendine göre taktik yapıyor, saat 22:00’de ben televizyona çıkacağım, o da 22:00’de kendisine göre YouTube’u var, Cumhurbaşkanını susturacak” dedi.

“Adam kendine göre taktik yapıyor, saat 22’de ben televizyona çıkacağım, o da 22’de kendisine göre Youtube’u var, cumhurbaşkanını susturacak” diyen Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şöyle:

“Yapacağız dedik, bitirdik” 

“Cumhurbaşkanını susturacak”

“Doğalgazımız var”

Kılıçdaroğlu’nun açıklamaları

Kılıçdaroğlu 26 Ocak’ta bürokratların kendisine ulaştırdığı belgelerden birini kamuoyu ile paylaşmış, Bandırma-Bursa-Yenişehir Osmaneli Demiryolu Hattı inşaatı ile elektromekanik sistemlerin teminine ilişkin, 3 milyar 198 milyon 743 bin 127 liralık ihalenin 9 milyar 449 milyon TL’ye CHP’nin beşli çete olarak nitelendirdiği şirketlerden birine verildiğini belgelerle açıklamıştı.

Kılıçdaroğlu, “Saray’daki şahıs ne için imza atıyor anladınız mı? Aradaki 6 milyarlık fark için. Tek bir imza ile 6 milyar lira çeteye peşkeş çekiliyor. Hazine’nin kasasını soyanlar doymamış, daha da çok para istemişler ve imzalamak zorunda kalmış” demişti.

Erdoğan da aynı gün NTV canlı yayınında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunmuştu.

Exit mobile version