A3 Haber

Özgür Özel: Soylu’nun sahnede Kılıçdaroğluna “hain” diyen çocukla fotoğrafı var

Özgür Özel: Soylu’nun sahnede Kılıçdaroğluna “hain” diyen çocukla fotoğrafı var

Özgür Özel: Soylu’nun sahnede Kılıçdaroğluna “hain” diyen çocukla fotoğrafı var
Ocak 31
12:49 2022

CHP’li Özgür Özel, eline mikrofon verilip Kılıçdaroğlu’na “hain” dedirttirilen çocukla İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun fotoğrafının olduğunu söyledi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Trabzon mitinginde bir skandala imza attı. Erdoğan, 10 yaşlarındaki bir çocuğu konuşturarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na “hain” dedirtti. Çocuk kürsüye çıktığında, babası için Erdoğan’dan kendince bir istekte bulundu ve ağlamaklı bir şekilde, “Cumhurbaşkanı amca, benim babam 10 seneden beri (hapiste) yatıyor. Özledim onu” dedi. Bu sözlerin ardından çocuğa Erdoğan mikrofonu verdirerek hakaret ettirdi.

“Soylu ile fotoğrafı var”

Özgür Özel Erdoğan’ın konuşturduğu çocukla ilgili konuştu. Özel Fox TV’de şu sözleri kullandı:

  • “Görüntülerin hemen ardından Genel Başkan aradı. Biz bu görüntüyü yayınlamayacağız. Böyle bir işten biz mağduruz. Burada bir mizansen var. Bir kurgu yapılmış. Süleyman Soylu’nun çocukla çekilmiş fotoğrafı var. Soylu bu kardeşimizin potansiyelini biliyor. Birilerinin rızasıyla çıkartıldı çocuk orada. uzun süredir Erdoğan’ın yakınına kimse PCR testi yaptırmadan giremiyor. Ama bu çocuğu oraya kadar soktular.” dedi.

Soylu ile bağı ne?

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Trabzon’daki mitinginde kürsüye kalabalığın arasından “tesadüfen” çağrıldığı iddia edilen ve Erdoğan’ın uzattığı mikrofondan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na “hain” dedirtilen küçük çocuğun ailesiyle İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yakından ilgilendiği ileri sürüldü.

Trabzon yerel medyasından Medya61.com’daki haberde, çocuğun AKP’nin törenlerine annesiyle birlikte katıldığı ve “İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yakından ilgilendiği bir evlat olduğu” belirtildi. “Çocuk yabancı çıkmadı” başlıklı haberde çocuğun Soylu’nun kucağında çekilmiş fotoğrafına da yer verildi.

Haberde çocuğun annesinin Kredi Yurtlar Kurumu’nda temizlikçi olarak çalıştığı ve bu işe AKP Trabzon milletvekili Salih Çora tarafından yerleştirildiği iddia edildi.

 

 

İlgili haberler:

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER